- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.361
Sistem kaldırmadı herhalde yada sıkıntı olmuştu .Canlı sohbet en başta varmışHanimKelesimiGetir de dedi, sonra kapatılmış site büyüdükçe tıkanmış olsa gerek.
Hahahaahahahahhahaahahha
ben de gurur duyuyorum.aşkım bana güveniyor.verdiğim kararların mantıklı olduğuna inanıyor.ben zaten ne düşünüyorsam ikimiz ve geleceğimiz için düşünüyorum.:1yes2:
evin reisi her zaman bayandır ama bunu eşimize hissettirmemek lazım kendine güvenini kaybetmemesi için bunu onu çok fazla umursamadan değilde beraber karar alıyo gibi yapmalıyız:teselli:
Adamın haberi yoksa yemişim öyle reisliği. Anca kendini kandır.
Modern kölelikYuvayı Dişi Kuş Yapar!
Yuvayı dişi kuş yapar, kim ne derse desin bu çok doğru bir atasözüdür. Bunca kabul gördüğü için de bugülere kadar ulaşmayı başarmıştır. Sebebini biraz düşünürsek eğer, dişi kuşların daha sabırlı olduklarını görürüz. Çünkü beylerin günboyu başka insanlara yaşadığı olumsuzluklar sabırlarını aç...www.kadinlarkulubu.com
Şöyle destek olmak var
Ahahahh iki kask almayı akıl edememişler miSize 2006 senesinden sürreal bir aşk hikayesi getirdim
ask hep tartisilan konu acaba nedir ask
Bir genç kız ve delikanlının birbirine nasıl aşık olsuğunu anlatan bir hikaye: Bir genç adam ve kız motorsikletin üzerinde 180 km. hızla giderken aralarında söyle bir konuşma geçiyor.. KIZ:lütfen yavaşla çok korkuyorum hızlı gitmeyelim. DELİKANLI:hayır, baksana ne kadar eğlenceli sende...www.kadinlarkulubu.com
Şekspir: benim öyle bir beyanın yok.Shakespeare imzalı olanı okurken, benim de bi içim kıyıldı
Kafasından zort diye çıkacak kaskı almışsa koruyuculuğu sıfırdır kadına ekstra büyük gelir kaza anında fırlar gider. Hiç beğenmedim.Motor üzerinde kask da öyle zort diye çıkar zatenkaskı çıkartmaya çalışırken zaten kaza yaparsın
Yorumları okumasaydım keşkeBakın ne buldum.
Tribünlere Oynayan Kadinlar
Sizinde çevrenizde bu kadınlardan bir tane muhakkak vardır.Bu kadınlar sürekli tribünlere oynayan kadınlardır.Tribünler ise erkek izleyicilerle doludur.UZUN LAFIN KISASI BU KADINLAR NEREDE VE NE ŞEKİLDE OLURLARSA OLSUN ORTAMDAKİ BÜTÜN ERKEKLERİN İLGİLERİ NLARA DÖNÜK OLSUN İSTERLER. Bu...www.kadinlarkulubu.com
Nejat İşler.Artırıyorum. Hz.Ali?
Bu yazıyı kaynanam yazmış olabilir.Yuvayı Dişi Kuş Yapar!
Yuvayı dişi kuş yapar, kim ne derse desin bu çok doğru bir atasözüdür. Bunca kabul gördüğü için de bugülere kadar ulaşmayı başarmıştır. Sebebini biraz düşünürsek eğer, dişi kuşların daha sabırlı olduklarını görürüz. Çünkü beylerin günboyu başka insanlara yaşadığı olumsuzluklar sabırlarını aç...www.kadinlarkulubu.com
Şöyle destek olmak var
Fiii tarihten gelme kadınalara ithaf edilir:))Bu yazıyı kaynanam yazmış olabilir.
Cemal Süreya.Nejat İşler.
Zeki Müren?Cemal Süreya.
Cemre Demirel?Cemal Süreya.
MuneYorumları okumasaydım keşke
O kim kızCemre Demirel?
Çok şey kaçırmışsınO kim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?