- 12 Haziran 2019
- 18.459
- 112.051
- 598
- 37
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.941
En iyisi sonra bakmak bence de . Fazla bilgi yüklemesi oldu bizeAyyy evet girdap gibi çekti, ne bileyim paragraf paragraf bi sürü okudum başka burçları falan. Kafam çorba oldu zatenSakince bakıcam sonra
Nilay Dinç'i takipte misin?Daha çok bilgim olsa daha çok yardımcı olurdum da yanlış bi şeyler söylemek istemiyorum. Herkes bi uzman astrologla görüşmeli bence bu arada.
Yok canım, ben birebir tanıdığım kişilerden danışmanlık alıyorum genelde.Nilay Dinç'i takipte misin?
Onun deprem öngörüleri motamot çıkıyor.Yok canım, ben birebir tanıdığım kişilerden danışmanlık alıyorum genelde.
Öyle bi kaç işinin ehli astrolog var, YouTube'da falan bakıyorum arada genel yorumlara ama kendi haritanı yorumlatmak daha güzel oluyoOnun deprem öngörüleri motamot çıkıyor.
Diyet topiclerine hiç bakmıyorum.Neyse yeni konu şu diyet topiklerine reklam yapanlar hakkında konuşalım bariz reklamın ben (reklam içerir )diye bağırıyor ama inkar ediyorlar
Ben bütün topiklerde geziyorumDiyet topiclerine hiç bakmıyorum.
Ben de bi Bdv idi, şimdi bi de burasıDiyet topiclerine hiç bakmıyorum.
HoşgeldinBahseden var mı bilmiyorum, ben bu topiğe yeni geldim
Buralarda bi 2-3 sene once falan nicki Anna ile başlayan günde bikaç defa mast yapan ve erkek arkadasıyla fuckbody olmasını vs anlatan bi kız vardı
Hatırlayanınız var mı?
Buralarda mıdır yoksa
Onu konusamayiz, cunku uyeler aktifNeyse yeni konu şu diyet topiklerine reklam yapanlar hakkında konuşalım bariz reklamın ben (reklam içerir )diye bağırıyor ama inkar ediyorlar
Aynen bura yüzünden bdvyi boşladım.Ben de bi Bdv idi, şimdi bi de burası
Hoş buldum canımmHoşgeldin
Bdv olmasa olmasımıźBen de bi Bdv idi, şimdi bi de burası
Hatırlar gibiyim de tam çıkmıyorBahseden var mı bilmiyorum, ben bu topiğe yeni geldim
Buralarda bi 2-3 sene once falan nicki Anna ile başlayan günde bikaç defa mast yapan ve erkek arkadasıyla fuckbody olmasını vs anlatan bi kız vardı
Hatırlayanınız var mı?
Buralarda mıdır yoksa
Yok şikayet ediyorum yorum ve üye siliniyor o yüzden hic biri yok yani × dr ile kilo verdim yada ben diyetisyenim yazıyorlarOnu konusamayiz, cunku uyeler aktif
İste bu şu an mevcut olan bi durumsa burada konuşmak sıkıntı olur.Yok şikayet ediyorum yorum ve üye siliniyor o yüzden hic biri yok yani × dr ile kilo verdim yada ben diyetisyenim yazıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?