- 25 Ağustos 2014
- 20.482
- 48.521
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.161
Banlanınca kendimi avutma şeklimDetoks mu istiyorsun yoksa dedim içimden
Bi 10 gün kadar detoks yaptım zatenDetoks mu istiyorsun yoksa dedim içimden
Detoksu bilmem de bu kadar gülme sonucu botoksa ihtiyacım olduğu kesin. Her yerimden mimik çizgileri çıktı ve derinleşti hfkskfkskBi 10 gün kadar detoks yaptım zatenbu ara istemiyorum ama olursa da bu gece çok eğlendim derim kuzum. (Fakir avuntusu)
Saat çok geç olmuş, zabahınan uyanamıcaz.Banlanınca kendimi avutma şeklim
Yapma. Estetik niye bu kadar yaygınlaştı diye üzülüyorlar sonra buralarda. Konudan konuya atlama hızım saniyede 293993929.Detoksu bilmem de bu kadar gülme sonucu botoksa ihtiyacım olduğu kesin. Her yerimden mimik çizgileri çıktı ve derinleşti hfkskfksk
Bize kapalı göremiyoruz açsan keşkePeki bi keresinde Mune'nin, epeydir uyarı alıp banlanmamışsın, merak ettim, iyi misin? minvalinde profilime yazması? Hdkskdkskdksk old but gold, hızlı zamanlarımdan
Her gece boyle yarilirsak kırışıklık olur bunlar ve bi terazi olarak nasıl katlanirim, bilmiyorumYapma. Estetik niye bu kadar yaygınlaştı diye üzülüyorlar sonra buralarda. Konudan konuya atlama hızım saniyede 293993929.
Başka saçma sapan mesajlar da var arada, sabıkalı kankilerim de var, o yüzden sır olarak kalsın bence hfkkfksk herkesin selameti ve benim karizmamın devamı içinBize kapalı göremiyoruz açsan keşke
Var ya bu akşam acayip canım sıkılıyordu, hiç böyle biteceğini düşünmemiştimHer gece boyle yarilirsak kırışıklık olur bunlar ve bi terazi olarak nasıl katlanirim, bilmiyorum
Ben de efendice uyuyacaktım, uykum yoktu, büsbütün açıldıVar ya bu akşam acayip canım sıkılıyordu, hiç böyle biteceğini düşünmemiştim
Eşim lazere, cilt bakımına, kese köpük saunaya, spor salonuna... gidiyor. Botoks işlerine henüz el atmadı. Some terazi problems.Her gece boyle yarilirsak kırışıklık olur bunlar ve bi terazi olarak nasıl katlanirim, bilmiyorum
Ben de doğalımEşim lazere, cilt bakımına, kese köpük saunaya, spor salonuna... gidiyor. Botoks işlerine henüz el atmadı. Some terazi problems.
Ben çıksam iyi olacak, sabah erken kalkıyoruzBen de efendice uyuyacaktım, uykum yoktu, büsbütün açıldıSabah erkenden de yollara düşeceğim. Geceyi düşünüp kendi kendime gülerim artık salak salak
Olursak bi posta da ona güleceğim jfkskfjskd hadi iyi gecelerrBen çıksam iyi olacak, sabah erken kalkıyoruzİyi geceler, sabaha opssss olmayız inşallah
Hülya Avşar da sizdenBen de doğalımUzun yıllar yaşlanmayı düşünmüyorum; bak Tarkan'a, Nil'e..
Lazer, spor salonu, banyo işleri bende de var da cilt bakımı olayında çok istikrarsızımHevesle alınıp dolapta unutulan ürünlerle dolu ev
İyi geceler jane'mBen çıksam iyi olacak, sabah erken kalkıyoruzİyi geceler, sabaha opssss olmayız inşallah
Şu an felfena itici biri ama gençliği de efsaneler efsanesi güzel yaaHülya Avşar da sizden
İyi gecelerŞu an felfena itici biri ama gençliği de efsaneler efsanesi güzel yaaBoran Kuzum, Barış Arduç falan da bizden
Burcu Biricik sizden ama
Ay kendimi övme faslına geçtim, iticileşmeden gidiyorum, sabaha hâlâ kırmızı görünürüz umarımHerkese iyi gecelerr Allah rahatlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?