- 25 Ağustos 2014
- 20.484
- 48.525
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.141
Benden daha aktifsin ama artık, ben senelerdir bi girer yalandan bakınır çıkarım, son dönemde bi aktiflik geldi jfkskdkdBen yeni üyeyim öyle düşün, nickim eski sadece. Çoğu kişiyle yeni tanışıyorum
Komşu gelininden, kendi düğününeGünde 937389383 tane konu açtığı için bilemedim. Kapı komşusundan mahallenin bakkalına da konu açmaz bir insan jdjskjs
Aslında espriden ban alınca konulara bakmamaya başlamıştım, iyi kiBenden daha aktifsin ama artık, ben senelerdir bi girer yalandan bakınır çıkarım, son dönemde bi aktiflik geldi jfkskdkd
Bütün gün durdu, konusunda taş yağdı bakmadı bu saate geleceği tuttuGece 03:18'de hakkında konuşturan koca yürekli kız
Ben de 2018 sonuna doğru uzaklaştım galiba. Çok karışmıştı ortalık, gereksiz gerilimlerin içine çekiliyordum bi de, habire ban yiyodum jfjsjdjddk sarmıyodu. Iş hayatı da aşırı yoğun olunca fırsat da olmamıştı.
ve ilk kez taşlar başkasına yağdıBütün gün durdu, konusunda taş yağdı bakmadı bu saate geleceği tuttu
O konu başka yerlere evrilecek mi onu merak ediyorumve ilk kez taşlar başkasına yağdı
Bi ara ben de geyikten paso banlanıyordum, çok sinirlenmiştim hdkskdkskd küsüp gelmemiştim epey. Hem suçlu hem güçlü olmam?
Sabah uyanınca oooopsss! Yazısını görecez gibiGece 03:18'de hakkında konuşturan koca yürekli kız
Ne dedik sankiSabah uyanınca oooopsss! Yazısını görecez gibi
Demee öyle şeylerSabah uyanınca oooopsss! Yazısını görecez gibi
Bişey demedik zaten canım, kötü bişey de yazmadıkNe dedik sanki
Ne dedik sanki
Hiçbir şey!Demee öyle şeyler
Düzenlerim şimdiTekrar niye dedin balım
Detoks mu istiyorsun yoksa dedim içimdenDüzenlerim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?