- 25 Ağustos 2014
- 20.484
- 48.525
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.101
Kaç yaşındasın kiBana da asılmadılar. Asılmasınlar zaten evliyim, hem teyze yaştayım asılmaya gelen de dede falan olur herhalde![]()
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın kiBana da asılmadılar. Asılmasınlar zaten evliyim, hem teyze yaştayım asılmaya gelen de dede falan olur herhalde![]()
Olay demen hdhajhdsjjdjss affet beni ya çok güldüm cidden. Başka biriyle muhatap olsan gülmezdim bu kadar ama x kişisi malum, beybimizYeni oldu olay, mesajlarımızda yakınlardadır![]()
Teyze görmesek inanacağız.Bana da asılmadılar. Asılmasınlar zaten evliyim, hem teyze yaştayım asılmaya gelen de dede falan olur herhalde![]()
Ne demeliyim, felaket miOlay demen hdhajhdsjjdjss affet beni ya çok güldüm cidden. Başka biriyle muhatap olsan gülmezdim bu kadar ama x kişisi malum, beybimiz![]()
41Kaç yaşındasın kiabartma artık.
Konuya ortadan girince bir şey anlamıyorum.Olay demen hdhajhdsjjdjss affet beni ya çok güldüm cidden. Başka biriyle muhatap olsan gülmezdim bu kadar ama x kişisi malum, beybimiz![]()
Samimi samimi davranırken alınan buz gibi tepki tam bi felaketti hfjdjfjdjdjksdk o kadar sogukt ve net yazıyor ki bi de tanımadım diye, bari o da gülseydi, demiNe demeliyi, felaket mi![]()
Ay ben de çok gülüyorum şu an
![]()
Konuya ortadan girince bir şey anlamıyorum.Biraz da algılarım kıt galiba.
Hallederiz yavrumumu diyorsunuz .
![]()
Yok, demin bana kahkaha attığın konuKonuya ortadan girince bir şey anlamıyorum.Biraz da algılarım kıt galiba.
Hallederiz yavrumumu diyorsunuz .
![]()
Mecbur gidip bakacam.Samimi samimi davranırken alınan buz gibi tepki tam bi felaketti hfjdjfjdjdjksdk o kadar sogukt ve net yazıyor ki bi de tanımadım diye, bari o da gülseydi, demi![]()
Belki boşanmıştır, enişteye gönderme yaparken hiç böyle değildiSamimi samimi davranırken alınan buz gibi tepki tam bi felaketti hfjdjfjdjdjksdk o kadar sogukt ve net yazıyor ki bi de tanımadım diye, bari o da gülseydi, demi![]()
Hâlâ savunman..Belki boşanmıştır, enişteye gönderme yaparken hiç böyle değildi![]()
Al sen uğraş şimdi, eski konusunda sana cevap vermiş
Ay şoke oldumAl sen uğraş şimdi, eski konusunda sana cevap vermiş![]()
![]()
Hiç gitmemeliydim oraya şeytan dürttü