• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Seni ilk meşhur elti konusunda tanıdım, sen ben bir de Birgaripinsan Birgaripinsan epeyi eğlenmiştik o konuda🥲
O gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım 😂😂 Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastıkla bastırma çabam 😂 Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmişti :KK53:

O gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım 😂😂 Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastığa bastırma çabam 😂 Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmişti :KK53:
Ya evet senin gorilli görseller hâlâ aklımda😂

Ne zaman karnıyarık yapsam aklıma geliyor. Ama gözyaşlarıyla sulamadığım için o lezzeti yakalayamıyorum😒
Dayak sonrası dövdüğü eltinin kocasına kahve yapması peki?
Bi de rükûdan kalkar gibi şahlanıp girişmişti galiba, kendi ifadeleri böyle bi şeydi hfksjfjdjfj

O gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım 😂😂 Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastıkla bastırma çabam 😂 Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmişti :KK53:
Rüzgar gibi geldi geçti. 😂

Dayak sonrası dövdüğü eltinin kocasına kahve yapması peki?
Bi de rükûdan kalkar gibi şahlanıp girişmişti galiba, kendi ifadeleri böyle bi şeydi hfksjfjdjfj
Kaynı da kahvesini yudumlarken bi daha olmasın demişti😂 adamın karısı vampir gibi dişlenmiş annesi bayılmış o kahve içerek bi daha olmasın diyor😂

Ya evet senin gorilli görseller hâlâ aklımda😂
Eltiler:
images.jpeg

Konuyu okuyan biz:
images (1).jpeg

Geyik yaparken Mune'yi bekleyen ben:
images (2).jpeg

Kaynı da kahvesini yudumlarken bi daha olmasın demişti😂 adamın karısı vampir gibi dişlenmiş annesi bayılmış o kahve içerek bi daha olmasın diyor😂
Aşk-ı Memnu 1975 finalde Beşir Adnan'a olayı anlatıyor, Adnan'ın tepki: hmm, demek öyle. :KK53::KK53: Bihter boşuna intihar etti yani 😂
Bu kayın da Ednan hesabı; bidaha olmasın bakiyim jdksjdksk

Hahahhah ayy harikasın😂 kadın nasıl bir konu açmış ki hâlâ gülebiliyoruz😬 ismi gibi stres bırakmıyor bizde (nicki aklımda evet)
Cidden sesli güldüm yine ya hdjsjdjskdkks safça biriydi konu sahibi bi de, neler neler dedik de polemiğe girmedi bizle 🥲 O konuyu çaktırmadan buraya bıraksak ne olur ki 🥲🥲

Back