- 27 Ekim 2017
- 3.734
- 15.720
- 208
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.361
Konu kapatılmış.Aaa tüh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu kapatılmış.Aaa tüh![]()
Sen lavantakokulusandık.Noo sakın![]()
Kız yüz kere yazdım, hâlâ sen kimdin diyo bu kadınlar, deli çıkacam en sonSen lavantakokulusandık.
Aaaaaaa sen o musunKız yüz kere yazdım, hâlâ sen kimdin diyo bu kadınlar, deli çıkacam en son![]()
Biona da yazdığın iyi olmuşKız yüz kere yazdım, hâlâ sen kimdin diyo bu kadınlar, deli çıkacam en son![]()
Tanıyor musun beniAaaaaaa sen o musunlavantakokulusandik
![]()
Belki sormazlar diye yazmıştım, ona rağmen sordular, kırgınımBiona da yazdığın iyi olmuş![]()
Yok ben tanımıyorum canım ama bugün o kadar çok yazdın ki bende takılayım dedim sanaTanıyor musun beni
Sen kimdin, çabuk söyle![]()
Son kez soyluyorum, ben Lavantakokulusandık hdjsjdjsjdkskkdlsYok ben tanımıyorum canım ama bugün o kadar çok yazdın ki bende takılayım dedim sana![]()
Bunun arkası gelirSon kez soyluyorum, ben Lavantakokulusandık hdjsjdjsjdkskkdls
Profil mesajiniza yorum yapılmıyor, haberiniz olsun2017yi hatirlayan var mi![]()
Neden üzüldünuz?2017yi hatirlayan var mi![]()
Acma yerini bulamadım... çünkü yaşlılıkProfil mesajiniza yorum yapılmıyor, haberiniz olsun
Yaşlanmışım çünkü. Bebek bekliyormusum. Su an uyuyo yanimda 5 yaşındaNeden üzüldünuz?
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki...Yaşlanmışım çünkü. Bebek bekliyormusum. Su an uyuyo yanimda 5 yaşında
Kaynanam başıma belaymış mesela ben onla uğraşmayı bırakmıştım su an okudukca bi gaz geldi bana yarın zor bi gün olacakZaman o kadar hızlı geçiyor ki...
Dönüp geriye baktığımda kederlenmiyor değilim.