Merhaba.
Bebeğinizi kim olursa olsun emanet etmeyin zorunlu kalmadıkça. Özellikle de bebeğinizin istemediği insanlara kesinlikle. Bebekler bizlerden daha iyi insan sarrafı. Eğer istemiyorsa o kadını vardır hissettiği bir şey.
Ek gıda olayına gelince. Ben hiç robottan geçirmedim yiyeceklerini. Biraz geç başladım ek gıdaya (7.5 aylıktı yoğurt dışı bir şeyler verdiğimde) ama hep eline verdim. Mama sandalyesine oturtup, sebzeleri haşlayıp hep önüne koydum. O şekilde daha iyi keşfediyor çocuklar. BLW diye bir yöntem var, onu araştırmanı tavsiye ederim. Çocuğun öz güveni de gelişiyor bu şekilde...
Merhaba hatunlar.
Bebeğim 10 aylik ve hala blendirden geciriyorum bunu ne zaman kesmeliyim.
Bir iki denedim çok zorlandi bende kotktuğum için blndre dewam ettim.
Sizce yavrum büyudukce alisir mi?
Yoksa artik başlamalimiyim.
Nasil ve hangi besinlerle başlamaliyim.
Siz ne zaman başladiniz.
Bir diğer konuda yavrum çok sıcak kanli sevecen bir çoçuk maaşallah .
İlk defa karsilastigi insanlara bile gulerek gider..
Hermese gülücuk sacar.
Yabancilik çekmez yani.
Ama bir yan komşum var.
Yawrum onu gorunce ağliyor gitmek istemiyor oldu ki kadin zorla aldi ağliyor bana gelmek istiyor.
Ve bu kadin yasca buyuk baya ve hep sey diyor bana çoçugu bana niye getirmiyosun ver bana sen işini yap.
Bakkala markete çarşiya giderken açiyor kapiyi çoçuğu götürme ver bana diyor.
Hatta bu aralar trip atiyor çoçuğu niye vermiyormuşum diye .töbe töbe.
2 tane çocugu var 50 li yaslarda .
Bana bi zarari olmadi ama bu tavri hosuma gitmiyor birde bebeğimin onu gorunce aglamasi filan sizce neden olabilir???
Benim de neredeyse 10 aylık bir oğlum var. Bir ya da iki kez blender kullandım ben, hiç kullanmadım çünkü lokma yemeklere alışmakta zorlanıyorlar. İlk başka süzgeçten geçirdim, sonra çatalla ezerek sulandırdıktan sonra verdim vs. Sonra minik taneler halinde verdim, şimdi daha büyük veriyorum.
Yani sen geç kalmışsın biraz. Bence çok minik ekmek parçalarıyla vs başlayabilirsin. Bir de çiğnemeyi öğrenmesi açısından sağ ya da sol yanağına koy, diliyle uğraşarak alır ve bir süre sonra çiğnemeyi öğrenir. :)
Merhaba hatunlar.
Bebeğim 10 aylik ve hala blendirden geciriyorum bunu ne zaman kesmeliyim.
Bir iki denedim çok zorlandi bende kotktuğum için blndre dewam ettim.
Sizce yavrum büyudukce alisir mi?
Yoksa artik başlamalimiyim.
Nasil ve hangi besinlerle başlamaliyim.
Siz ne zaman başladiniz.
Bir diğer konuda yavrum çok sıcak kanli sevecen bir çoçuk maaşallah .
İlk defa karsilastigi insanlara bile gulerek gider..
Hermese gülücuk sacar.
Yabancilik çekmez yani.
Ama bir yan komşum var.
Yawrum onu gorunce ağliyor gitmek istemiyor oldu ki kadin zorla aldi ağliyor bana gelmek istiyor.
Ve bu kadin yasca buyuk baya ve hep sey diyor bana çoçugu bana niye getirmiyosun ver bana sen işini yap.
Bakkala markete çarşiya giderken açiyor kapiyi çoçuğu götürme ver bana diyor.
Hatta bu aralar trip atiyor çoçuğu niye vermiyormuşum diye .töbe töbe.
2 tane çocugu var 50 li yaslarda .
Bana bi zarari olmadi ama bu tavri hosuma gitmiyor birde bebeğimin onu gorunce aglamasi filan sizce neden olabilir???
Asla emanet etmem ama kadin beni buna mecbur birakiyor sanki senden onceki komsum birakir pazara giderdi bla bla diye.
Ay neyse o degilde blw bi bakayim tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?