KK' nın En Samimi Gelin/Kaynanası

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
34
Diğer
Evet bayanlar yarışmalarımıza start vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum

Gelinler, Kaynanalar
yollayın resimlerinizi en içten en samimi kim onu seçelim ne dersiniz a.s.

Kurallar;
  • Özel günde (söz,nişan,düğün) çekilmiş resim olabilir
  • Resimlerin üzerine nick yazmak yasaktır, Onun dışnda istediğinizi yazabilirsiniz.
  • Birden fazla resmi kolaj yapıp katılabilirsiniz.

Son düzenleme:
yaa koca KK da samimi gelin kaynana yok mu

kaynanalar sizde katılabilirsiniz

Son düzenleme:
tabisi biz ama resim olunca işin içinde ne biliyim vermesem mi dedim bi anda.
beni geçtim bide kaynana yayınlanmasın !! :)

ay kaynanamla benim 1 fotom yok :uhm: aman olmasında zaten :dance: 1 senedir 1 defa gördum şahsını ondada öpe öpe tükürük yuvasına çevirdi yanağımı eşim anne yeterrrrrrrr diye benden önce bagırana kadar :roflol:

yaaaaaaaaaaaaa tam benlik bir topik olacaktı ama daha evli değiliz kiiiii erkek arkadaşımla ama kayınvalidemle çok iyi anlaşıyorummmmmmmm çok seviyorum onuuuuuu oda beni çok seviyor benden çok o arar beniiii canım kayınvalidem benim bu arada kaynana lafını hiç sevmem kayınvalidem yada eşimin annesi demeyi tercih ederim pufffffffffffffffffff neden resmimiz yokkkkkkk kıskandım şimdi yaaaa....

Kaynanam+ ben+ samimiyet= hayal
Güzel bir yarışma olmuş, böyle resimler görelimde içimiz açılsın biraz.
Başarılar şimdiden.

bence gelin-kaynana en samimiyetsiz resim yarısması olsaymıs rekor katılım olurdu heraldekaydirigubbakcemile3

bugün için gelinim yok, olunca en güzelinden bir fotomuzu koyacağım inşllhhhh.....amaaa canım oğlum elini çabuk tutup o fotonun oluşmasına bir an önce vesile olsa keşke......olumunekankayizsmile

bence gelin-kaynana en samimiyetsiz resim yarısması olsaymıs rekor katılım olurdu heraldekaydirigubbakcemile3

Kesinlikle katılıyorum... Samimi görünüyormuş gibi olan fotograflarımızı koysak olur mu? Çok yakında gelecek benden bir tane
olumunekankayizsmile

ilahi ece nerden aklına geldi kıs..benim kayın valide memleketinde fotom yok hiç..katılmak isterdim şahsen..telime baktım onun tek var eşimle var ama fotoları çeken ben olduıgum için malesef..benle yok

evett bayanlar resimleri özelden bekliyorum :lepi:

resmi olmayanlar çekmeye çalışsın daha vaktimiz var

isterseniz bundan sonra da en samimiyetsiz için açarız sempatiksalakcinni

hayır oylama bitince resimlerin yüz kısmını kapatıp öyle bırakıcaz yerimseniben

Back