Bence kadın duymuş gelmiş kadına söz vermişler.. Kadını söylediğine pişman etmişsiniz.. Kadının hakkı
Ne alaka ya kadın calısıp gidicekmiş üc aya niye kardesine yapılıyor ki ?
Tabiki kadının hakkıKadinin hakkimi yani
Konu nasıl başladı nasıl bitti.
Sgk yok , maaş düşük ama karşılıklı mutlular. Ne güzel de bunu niye belirttiniz?
Kadınlara tanınan iş imkanı tek bir kadına mı tanınıyor?
Kardeşinizin mutlu da olduğu bir işi varken neden belediye işine girmeye kalkıyor? Diğer kadın işi almış da neden kardeşiniz onu işinden ediyor?
Bu kadar karışık anlatımdan anlayan forum arkadaşlarımı beyinlerinden öpüyorum, şahaneler.
E başlıkta yazmış kk akıllı hatunları diye. Bi anlayan çıkar nasılsa ben anlatayım daKonu nasıl başladı nasıl bitti.
Sgk yok , maaş düşük ama karşılıklı mutlular. Ne güzel de bunu niye belirttiniz?
Kadınlara tanınan iş imkanı tek bir kadına mı tanınıyor?
Kardeşinizin mutlu da olduğu bir işi varken neden belediye işine girmeye kalkıyor? Diğer kadın işi almış da neden kardeşiniz onu işinden ediyor?
Bu kadar karışık anlatımdan anlayan forum arkadaşlarımı beyinlerinden öpüyorum, şahaneler.
Kardeşin neden bana yapılsın demiş anlamadım. Her kadına veriyorlar mı?Kizlar akilli kk hatunlari yardim.
Kız kardesim 5 aydir bir is yerinde çalisiyor.
Ve sgk ha bugun ha yarin diye oteleniyor.
Maasi oldukca dusuk.
Ama bazi proplemlerden dolayi kafa dağitmaya ihtiyaci var.
Neyse uzatmiyim isini iyi yapiyor ustleride memnun ondan nitekim oda mutlu.
Asil soruma gelecek olursam.
Belediyenin guzel bir imkani varmis.
Ev hanimlarina istihdam adi altinda
Is yerlerine bu proje ile belediyenin katkilariyla.
Bir kadin işe baslamiş.
Ve kardesim belediyenin boyle bir projesi oldugunu bilmiyormus.
Bu yeni baslayan kadin bahsedince kardesim de faydalanmak istemiş.
Kadin 3 ay faydalanip belediyeden parsini alicak cikicak. Yani imkanlar icin gelmiş.
Kardesim ise daili eleman ve kardesim bana yapilsin deyince kadin hakkima giriosun diye aamis.
Iki patronlu bir isyeri.Asil patrin kardesimi.
Diger latrin arkadasi olan kadini destekliyor.
Sizce hak hukuk nedir....
Insallah yeterince ifade etmisimdir.
Sorabirsin uygun oldukça yazarim tsk ler
Kardeşin neden bana yapılsın demiş anlamadım. Her kadına veriyorlar mı?
Kardeşine verince kadından kesmeyeceklerse neden hakkıma giriyorsun demiş? Eğer keseceklerse evet hakkına girmiş olur. Çünkü kendi zaten çalışıyorEwet veriyolar
Al benden o kadarHiçbir şey anlamadım