arkadaşlarım resmen arada kaldım ve resmen kendimi ateşe atmışım.nişanlandım bende.daha 2 3 ay kadar oldu.ama sorunlardan nişanlılık dönemini bile yaşayamadım.nişanlım askerde 75 gün sonra dönücek.kendi aramızda ufak tefek şeyler dışında bir problem olmadı onlarıda konuuşarak halletik ama ailesi bitirdi beni.konu şöyle.ben de nişanlım da çalışıyoruz benim ailem ilçede onun ailesi köyde yaşıyor.gelmeler gitmeler oldukça doğal olarak sorunlar da arttı.ilk başlarda böyle şeyler yoktu zamanla daha neler çıkıcak bilmiyorum.nişanlımın ailesinden soğudum hatta nefret etme boyutuna geldim.hal hareket ve tavırları yüzünden.kayınvalidem çok hafif bir insan hızlı aceleci ağzı bozuk patavatsız lafını sözünü bilmiyor.kayınpeder tam tersi yavaş ağır pinti oturmasını kalkmasını bilmeyen biri.bizim eve geliyorlar düşünün dünürlerine adam alıyo kumandayı eline uzanıyo koltuğa oh ne ala.ben giriyorum çıkıyorum toplanmıyor bile.çay veriyorum saol eline sağlık demek yok.şuraya koy diyor sanki ben hizmetçiyim.bağıra bağıra konuşuyor hep kendini övüyor falan.kadın desen gelme gitme mreaklısı geliyo hastayım diyor yatıyor hemen.12 ye kadar bizdeler kalkalım işe gitcekler diye düşünen yok.zihinsel engelli bi kardeşim var biraz agresif.eziyet etmiş illa köye gidelim diye babam götürmüş onların yanına.kadın çapaya gitmiş.adam bi eve buyur bile etmemiş.sokakta kahvede 8 saat oturmuşlar.karnın açmı tokmu diye sormamış.çay parasını bile başkası vermiş.babam yerin dibine girmiş.insan bi eksikli olur dünür dersin ayıp olur dersin hayatta yok.sanki biz onların kızını alcaz gibi davranıyorlar.tamam benim ailemde bende dört dörtlük değilim ama böylesi de çekilir mi bir ömür bilmiyorum.aynı memlekette yaşıyacağız.dünürün evinde bunu yapan oğlunun evinde ne yapar bilmiyorum.nişanlım beni çok seviyor herşeyi alttan alıyor hallettem konuşcam diyor ama nereye kadar yarın o da bana cephe almaz mı?ben resmen kötü gelin olucam ya.arada kaldım bi tarfta nişanlım bi tarafta bu durumlar ne yapcam ben kızlar yardım edin özellikle böyle şeyler yaşayanlar ne olur.gecem gündüzüm kalmadı neden beni bulur böyle sorunlar anlamıyorum ben napıcammm