Kk kzmz bulalm ltfen yardm..

videoyu geçen gün izledim. hem üzüntüden hem sinirden ağladım.
o köpeğin, gece dükkanda ne işi vardı? onların bekçi köpeği olmadığını ben bile biliyorum...
olan güzelim köpeğe olmuş. :çok üzgünüm:

Saatler ileri alınmadan önce meydana gelmiş olay.. Saat 18:30 sıralarında diyor yazıda.. Herhalde yan dükkana falan geçti dükkan sahibi.. Kapıyı da öylesine çekti.. Zaten birisi kafaya taktıysa, günlerce önceden oralarda dolaşıp çalma planını hazırlamıştır. Boşluk anı oluşunca da dalmış demek ki içeri..

Sorma bambusicim.. Bir kere izledim videoyu, ama sanki 50 kere izlemiş gibi kazındı o son sahne.. :çok üzgünüm:

dükkanda durması bi hataydı tabi ama işte..
inşallah bulunur..
bir sürü haber geliyor . az önce bi golden bulunmuş şimdi yine odur die umut ederek haber bekliyoruz..

dükkanda durması bi hataydı tabi ama işte..
inşallah bulunur..
bir sürü haber geliyor . az önce bi golden bulunmuş şimdi yine odur die umut ederek haber bekliyoruz..

Ha'di inşallah..
Mesaj yazdığınızı görünce heveslendim ama..
Dur bakalım.. iyi haber gelecek..

malesef deil.. oda kaybolan , çalınan yada terkedilen cok güzel dişi bi golden..

malesef deil.. oda kaybolan , çalınan yada terkedilen cok güzel dişi bi golden..

Dilerim onun sahibine ulaşılmıştır..
Offf ha'di iyi bir haber lütfen..
Hafta sonu yokum.. Pazartesi ilk işim buraya bakmak olacak.. :çok üzgünüm:

Habersiz bırakmadığın için teşekkürler sevgili ruh..

henüz bi haber yok..
bulunan güzel kızada aile aranıyor..
asıl ben ilginize tşk ederim

Ben alışamadım sizin bu disiplinli halinize.. (burada sitem değil övgü var..)
Ne zaman mesaj yazsanız sevinçle geliyor....... sonra da kalakalıyorum..

Beş hafta oldu... Hala ses yok..
Ama içimde bir ümit var.. Sanki her gün "bulduk" mesajını görecekmişim duygusu..

Yeter ki iyi koşullarda olsun şu anda.. Onu severek sahiplenmiş birinde olsun.. Bu geçici ayrılık zamanları mutlu geçsin PUFFY nin..

Videodaki görüntü gözümün önünden bi'gitseydi keşke....

inşallah buluncak. bi ümit bizede haber bekliyoruz. güzel haberlerini yazabilirim inşallah..

arkadaşım bu köpek eskişehirde mi çalındı acaba?

Hayır.. İstanbul'da çalındı..
Hayırdır? Eskişehir de PUFFY' e benzeyen bir köpiş mi gördünüz?

İlk mesajı incelerseniz, sahibinin iletişim bilgiler var.. İrtibata geçebilirsiniz oradan..

püsküüt arkadaşa cvp verdiğin için tşk ederim. ben giremiyorum çok fazla..
hala bi haber yok puffyden.
heryerde kayıp köpek var eger başı boş bi köpek gördüyseniz internette sitelere yazarsanız çok mutlu oluruz..

Rica ederim ruh...
Ama ben seni görünce yine iyi haber sandım ya.. :eek:(((

yok ben ruhun profilinde eskişehir yazınca eskişehirde sandım ordaki arkadaşlara bildircektim ondan sordum.. Gerçi videonuzu filan facebookta paylaştım ben.. inşallah en kısa zamanda bulunur çok üzüldüm keşke bulsaydımda size mutlu bir haber verebilseydim.. benimde köpeğim var ve çok üzülüyorum böyle ilanlar görünce.. umarım en kısa zamanda bulunur ve mutluluğunuzu paylaşırız...

Son düzenleme:
X