kk KOLİKLER:):):)

kız bensız olurmu...ahanda bende geldım..topıgın hayırlara vesıle olması dılegıyle

walla süper topık ben işimi yapıyorum aklım burda.kolık oldum aklım hep burda kalıyor yaaaa...aklı kalanlar devam edelim...

walla şekercim uyanmalarını beklıyoruz...uğur böcüğün de dediği gibi uyanamadı kimse.hava güzel kızlar.biz çalışıyoruz siz yatın ohhh canlarım yaransın...

yaww valla kışın calısmaktan nefret edıyom cunkum sıcak yatağı bırakmak cok zor
yazın calısmaktan nefret edıyom cunkum hava gguzel gezmek eğlenmek var sonbahardada stres oluyo ınsan ılk baharda neşe doluyoo en ıyısı ben zengın goca bulamda kurtulam bu hayattan :roflol:

aynen canım ne sıcak ne yaz çekılmıyor yada canımız çalışmayı çekmıyor.offf napcaz yaa elimiz mahkum çalısıyorusss

he babacım emeklı bana ceyıs alamazkı abımlerde hayr yok zatı kendı gecım derdındeler bıde ben erkekten para bekmelemem ıns calıscam para koycam kenara altın koycam sonra ceyıs yapcem öle evlencem oda anca 2010 bıter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…