Kk kilolar vermek isteyenler iin

cocomademoiselle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
55
0
86
İstanbul
selam millet!

kendi deneyimimden yola çıkarak sizlerle birşeyler paylaşmak istiyorum. kilolu değilim ama ince görünmeyi seviyorum, o yüzden sağlıklı olduğu sürece olabildiğim en düşük kiloda olmayı seven biriyim. kilo problemleri olanlar farklı yollarla profesyonelce sorunlarını çözebiliyorlar, fakat konu azalan kiloyu sabit tutmaya gelince zorlanıyor birçok kişi. çok farklı yol denedim, o ıvır zıvır nesfit, eti form, mavi yeşil vb gibi bisküvilerle geçiştirdim öğünlerimi. ASLA AMA ASLA bunu yapmayın. 2 haftada 3 kilo verdim, hala da aynı kilodayım. günde üç öğünü bize kim öğretmişse yanlış öğretmiş. altı yedi öğün yemelisiniz. ama azar azar. fazla açlık hissi olmayacak, mideniz alışa alışa azla idare etmiş olacak. sabah kahvaltısı dillere destan olmalı tüm günün vitamini burda saklı. öğlene doğru biraz meyve fena olmaz. öğlen yemeğinde abartmadan sağlıklı birşeyler yiyin. öğleden sonra, en önemli yer burası, 1 fincan yeşil çay. kesinlikle için bunu. süper! sadece tek kelimeyle SÜ-PER! akşama doğru meyvenizi yoğurdunuzun içine doğrayın kaşıklayın güzelce. akşam mümkün olduğunca az yiyin. 7 den sonraya kalmamaya dikkat edin. eliniz abur cubura çok gidiyorsa o zaman o eti formlara falan başlayabilirsiniz.alternatifler arayın, tatlı yerine kuru kayısı yiyin. aslında her şey sizin elinizde. karbonhidratla proteini birleştirmeyin yeşil sebzeleri her şeyin yanında yiyebilirsiniz. sevin onları, bol bol evinize davet edin. yemeğinizi yerken mutlu olun, aç kalıcam demeyin, ne kadar da sağlıklıyım taş gibi olucam diyin. ruh haliniz de çok etkili. kilo sorunu olmayan ama biraz daha sağlıklı olmak isteyenlere genel tavsiyem bu. 1.73 boyundayım 54 kiloyum, kilo vermeye çalışmadım ama istemeden de olsa vermişim bile. güzel bir his değil mi? bence biraz çaba gerekiyor dolabınızın içini tamamen yenilemeniz gerekiyor, gerekirse yediklerinizi yazmanız da çok işe yarayabilir, onu da yaptım. o zaman ölçü kaçmıyor hem. daha ayrıntılı bilgi isteyen olursa soru olursa rahat rahat yazabilirsiniz. ne diye burdayız =) vereliniortak

yesil caya ben de baslamayi dusunuyordum zaten iyi oldu soyledigin..
1.60 boyundayim 50 kilyoum ama fazla geliyo bana..
53 e kadar ciktim da verdim allahtan..47 olsam iyi olcak..

canım dediklerine tamamen katılıyorum. 1.65 boyundayım ben kilom 49-50 arasında gidip geliyor. benim yeme düzenimi yazmışsın sanki :lepi: tatlı yerine kuru kayısı yerim bende, yaz olduğundan şimdi bol bol karpuz yiyorum, 100gramı 19 kalori mükemmel birşey :lepi: form ürünleri sevmiyorum çünkü aspartam vb. sağlığa çok zararlı olan ürünler içeriyorlar. onların yerine kayısı, meyve gibi doğal şeyler yemek çokkk daha sağlıklı. yinede arada k-flakes, nesfit yerim mesala, normal kahvaltıdan sıkılınca. hergün peynir domates sıkıyor bazen, haftada,2haftada 1 gün falan cornflakes yiyorum sabahları lülülülülülü 7den sonra yemek kesinlikle yokk zemuszemus 10 gibi çay saati yapıyorum ben, yeşilçayla tabi zemuszemus bide vucudumun bozulmaması için haftada en az 4-5 gün spor yapıyorum, pilates ve aerobik. sebze canavarıyım bide, et ürünlerini sevmem(balık dışında :asigim:) sebzeye bayılırım :kedi: bide süt ürünlerini çok seviyorum ben, hergün peynir, yoğurt kesinlikle tüketirim. :kedi:

dengeli, sağlıklı beslendikten sonra gerisi geliyor zaten, anlık zevkler için yağlı yağlı şeyler yiyip yağ bağlayacağımıza, sebze meyve gibi yararlı şeyler yiyip taş gibi olalım. hihoyyyt

evvet işte bu demek istediğim

sevgiK süpersin. kesinlikle de güzelsindir. sağlık her şeyin başı çünkü. kendine dikkat edince insan ne olursa olsun kendinş çok daha mutlu hissediyor.

slm arkadaşlar kesinlikle katılıyorum size 1.60 boyum 53 kiloyum tek isteğim 3 yada 4 kilo verebilmek yapabilirim heralde istedikten sonra yeşil çay içiyorum bide yasemin çayını çok öneriyolar bi bilginiz varmı acaba ayrıca ben biominera kullanmaya başladım süper bişey

Yazdıkların çok doğru şeyler, çoğunu uyguluyorum ben zaten, aşırı kilom yok ama biraz versem daha fit görünürüm kendimce, günde 6 öğün besleniyorum, yeşil çayımı hiç ihmal etmem, öğlenleri z.yağlı yiyorsam akşam protein ağırlıklı beslenirim, meyvemi hiç ihmal etmem, diyet olarak değil de yaşam biçimi olarak görüyorum bu tür beslenmeyi.....

slm arkadaşlar kesinlikle katılıyorum size 1.60 boyum 53 kiloyum tek isteğim 3 yada 4 kilo verebilmek yapabilirim heralde istedikten sonra yeşil çay içiyorum bide yasemin çayını çok öneriyolar bi bilginiz varmı acaba ayrıca ben biominera kullanmaya başladım süper bişey

biominera nedir sekerimm

Benim 2,5 kilo vermem lazim ama gecen gün demir serumu yedim.O neydi aman Allah'im.Serumdan beri midemde sürekli bir kazinma var.Buda beni sürekli yemek yemege itiyor.Kesin 5 günde aldim ben.
Bu yemem düzeni güzel taii.Ama 5-6 ögün yemek bazen olmuyor.Disardaysam mesela.

arkadaşlar bende vermek istiyorum..ben 5 kilo vermek istiyorum.1.73 boyum var ama 54 bana çok az geliyor çok zayıf olurum:)) en az 57 olsam yeter ama çoook çabuk kilo alıyorum deliriyorum yaaa.hep ince olmayı istedim ama yapım ince değilki öye olayım..kemikli bir hatunum.kalça ve omuzlar yerinde(kemik olarak yani)

üfff cok güzel ve doğru öneriler ama daha geçen hafta 2 kilo verıp tekrar fazlasıyla aldımm ıvır zıvıra pastaya nası dayanıyosunuz kızlar yaa ben ıste sadece2 hafta dayanıyorm sonra gıtlıktan çıkmıs gibi yiyorumm:bbo::uhm:

ben yazılan herseye çok katıldıgımı soylıyemem sanırım benım boyum 1 76 kılom kılom 53 benım donem donem ıkı uc kılo fazlam oluyor ama ben ayda bır mutlaka uc gunluk detoks yapıyorum süüüperrrrrrrrrrrr etkılı oluyor bu yontem süperr hemde toksın atıyorsunuz, bende gunde ıkı uc fıncan yesıl cay ıcıyorum ama acık olması gerek hıcbı cay koyu içilmez cunku cok zararlı oldugunu dr um soylemıştı, sonra vucudumun odem tutmamasına özen gosterıyorum maydonoz suyu bunda çok faydalı yada maydonoz yemek. hergun kahvaltı yapıyorum ama bıgun nesfıt bıgun kaynamış yumurtalı kahvaltı bol yesıllık lıght peynır lıght recel kesınlıkle bır dılım kepek ekmek, aksam ogunum bol yesılıkl salata oluyo soganlı maydonozlu rokalı lımonlu süper oluyor bı kase dolusuu yanında lıght yogurt arada tavuklu salata, meyve eksık olmuyor bende mor renklıler tercıhım bogurtlen kızılcık uzum yaban mersını mor erık, gece uyumadan once kuru kaysımı yıyıp ıhlamurumu içiyorum ustune. kabız olmamaya özen gosterıyorum, sonra dolaımda mavı yesıl lıght abur cubur dolu yanı gun ıcınde bıskuvı lerden atstrıyorum arada yada cukulatasından. çok asırı su içemıyorum ama yesıl caylar kekık cayı ıhlamur kıraz sapının suyu bıtkı cayı çok ıcıyorum, ama bazen oyle bı oluyokı bıgun delıruyorum gozum donuyo messela cukulata cıps tıkıştırıyorum ama ertesı gun onu telafı edıp hemen çok yesılıklerle bı gun gecırıuyorum olçuyu kacırmam bıgun suruyo haftada bıgun mesela sapıtıyorum. gunde 50 dakıka plates yapıyorum mutlaka, yanı ben gunde oyle 6 ogun yemem hıc yıyemm zaten ogunse meyve yerım salata yerım nesfıt kahvaltı yesıllık vs vs ve kuru uzum yer mutlaka bıde. bukadar yanı deneyın bence

54 kıloo nasıl cok zayıf gelıyo :kedi: alemsın 36 beden işte süper yani,, kezban boyun kac?? bence detoks dene bıkac gun sonra dıkkat edıp yersen emın ol gıder gıdıyooo

Back
X