KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

tünaydınnnnn şekerlerrrr
sewalimm kahvemi yapıpda çıkmışsın canımmm ellerine sağlık arkadaşımmm
ama ben gecikince soğumuş
bari kendim yapayım bir tane sıcacıkk

günaydın nasılsınız
2 gündür kimsesiz kalmış kahvemiz nerdesiniz
yokmu çay,kahve yapacak biri.aslında kahvaltı olsa daha iyi olur şimdi hazırlaması zor geliyo da.

arkadaşım yeterki sen iste afiyet olsun canımmm
kahvalti022.jpg

dükkan sahibi nerelerde acaba
bu kadar da boş bırakılır mı sewalll olmaz ama böylee hemde habersizz

Günler vardır Mevlamız indinde kiymeti hiç bir şeylere değişilmez.Rabbimiz biz kullarına sayısız fırsatlar sunmuştur ki,belki bu vesile ile kurtuluşa erenlerden olurlar belki diye.
Cuma vaktınde öyle bir an varki yakalayan değerlendirenler Mevlamızın rahmetine mahsar olurlar.
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Mevlam dualarınızı kabul,korkularınızdan emin kılsın sizleri inşaALLAH.

az kalmış doğuma tabi minik yaramaz annesini yoruyo di mi ?
bi avazda derler ya inşallah kolay doğum nasip eder rabbim

bende biraz rahatsızım canım, grip oldum bu havada
dünden beri kırılıyo heryanım sanki :bbo:

Geçmişolsun canım. ınternetim kesildiğinden çıkmak zorunda kalmıştım şimdi girebildim. Kendine dikkat et şeker. Beni dediğin gibi bebiş de yoruyo ama en çok eklem romatizmam var ya ondan çekiyorum. Bu aralarda çok arttı ağrılar. Çok zor geçiyo. Bir de grip oldum üstüne. Çok fenayım yani... :bbo:

ay kız hatırlamazmıyım seniiiii
sen safranboludan ecrinim ceylinim hamiş arkadaşımsınnnnn
nerelerdeydin bakıyım senn
:eek:klava::eek:klava:

Canım nerelerde olayım evimle annemin evi arasında gidip geliyorum. Yanımda ya biri kalacak ya ben annemlerde kalıcam. Tek başıma idare edemiyorum. Çok rahatsızım. Nete de giremedim pek. Ama sizleri özledim geldim işte... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Yine de çok sık giremicem...

Bu arada herkese günaydın. Çok açım güzel bir kahvaltı ve açık bir çaya hayır demeyiz kızımla... yerimseniben

günaydın canım geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun inşallah hep

kahvaltı hazırlayan olsa da yapsak di mi kaydirigubbakcemile3
tükkan sahibi nerdesinnnnnnn :gitme:

neyse ben sofrayı kurayım, kokusuna duyan gelir belki buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

kahvalti022.jpg

X