KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

iyiyim ya ne olsun izinliyim 1 hafta bugünde alışık olduğum için erkenden kalktım temizlik yaptım işim şimdi bitti dinleniyorum

ne anlatalım be gülümmm
melek çalışıyo tatililni yaptı geldiiii
kübrabetülün bugün doğum günüü
kamilemle ikimiz ilaçlarla yaşıyoruzzzz
kısaca böyle işte sende ne var ne yok?????
son günlerde böyle olduk değil mi sewalimmm:sinifsinif:
30 girdim gireli ialç eksik olmadı vucudumdan olmaz böyle şeyy yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yaşlanıyorum mu acabakafamçokkarıştıdiyorum arada ama geçen dr da sohbet ettiğim bayanlarr
öyle demedilerr ama 2 çocuk annesi olmama çok şaşırdılarr yeni evli gibi görünmüşüm onlara çok mu küçük evlendin dedilerr yoo dedim 18 deçok şaşırdılarrr banada acayip moral oldu :lepi::lepi::lepi:bu geçici bir dönem atlatırız demi şekercimmm sonra kim tutar bizi:eek:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Merhaba beni hatırladınız mıı? yerimseniben
ay kız hatırlamazmıyım seniiiii
sen safranboludan ecrinim ceylinim hamiş arkadaşımsınnnnn
nerelerdeydin bakıyım senn
:eek:klava::eek:klava:
son günlerde böyle olduk değil mi sewalimmm:sinifsinif:
30 girdim gireli ialç eksik olmadı vucudumdan olmaz böyle şeyy yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yaşlanıyorum mu acabakafamçokkarıştıdiyorum arada ama geçen dr da sohbet ettiğim bayanlarr
öyle demedilerr ama 2 çocuk annesi olmama çok şaşırdılarr yeni evli gibi görünmüşüm onlara çok mu küçük evlendin dedilerr yoo dedim 18 deçok şaşırdılarrr banada acayip moral oldu :lepi::lepi::lepi:bu geçici bir dönem atlatırız demi şekercimmm sonra kim tutar bizi:eek:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aynen cicim malum ameliyat safhasından önce ve sonra fazla kilolarımıda verdimm şimdi tanımayan inanmıyo iki çocuk annesi olduğumaa ama 18 de evlenmenin faydaları dimiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün muhabbeti kaçırmışım gene...tükan sahibi yine erkenden kapatmış gitmiş:eek:

dükkan ben olmasamda her daim size açıkk
dünürüm sen zaten dükkanımın en baş müşterilerindensinnnnn

nerde yazıyo bunun markası markasız şey istemem :dilcikar: hem nerden bilcem bunun içinde soda olduğunu kaydirigubbakcemile3

good-morning-124.gif

X