KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

hayırlı geceler arkadaşlar ayrılmak istemiyyorum sizden ama gözlerim kapanıyo artık mirmirmirmir
hepinize hayırlı geceler öpüldünüz nanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı geceler arkadaşlar ayrılmak istemiyyorum sizden ama gözlerim kapanıyo artık mirmirmirmir
hepinize hayırlı geceler öpüldünüz nanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haydi güle güle bacım rüyanda beni gör inşallahhhhh
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ecrincim senin kahvede geliyo yoldaa
kusura kalmayın imageshacki ocak başında işe almıştım iki kahve hazırlayamadı bitürlüüü

ımageshackı ocakcı bası yaptın haa
super yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senın bu zekana hayranım yafrum benımmmmmmmmmmm
helal sana bebekımmmmmmmmmmmmmmmm

miniğim konuştunmu efsunla oda olsa ne güzel olurdu kahvemmmmm
özledim kız ben bu karıyııııııııı

evet canım oglen konustum yarın bınıyor cumartesı evınde sekercıgım
gelıyor basımızın belası bela paranoterı karum benım
soyledım canım selamında mesajıda sordum bırı gıtmıs sadece mesajın ondada hatun surtmekten ve uyumaktan vakıt bulamamıs bugun yazacaktım dedı ama ogleden onrada gezmeye gıttı kesın unutmustur
telde arızalıymıs dedıgım gıbı ayanımı gostermıyormus mesajlarımı tam okunmuyormus yıne yapacagını yapmıs ordada elı rahat durmams anlayacagın
gelınce hesabını sorarsın artıkın kendım yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ama eski Kurtlar Vadisi daha bi başkaydı ya! Hayranıydım ben o dizinin. Mükemmel ötesiydi. Aşk bi başkaydı, aksiyon bi başkaydı yani. Bu da güzel ama <elif> kızı öldürmiceklerdi ya. Özgü Namal'a olan hayranlığımdan dolayı başlamıştım diziye ilk olarak. Ve ilk bölümünden son bölümüne hiç bir bölüm kaçırmamıştım. Pusunun başını izlemedim ben pek. Özgü Namal yok diye protesto ettim kendimce. Ama sonra dayanamadım yine başladım... kaydirigubbakcemile3

ay evet yaaa super bır kız aynı ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı ondan daha guzel cıtıpıtıyım
evde yemek ıs cocuklar seklınde harcanıyorum ama ben kesfedılmemıs bır guzellıgım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nadıde bır mucevherımmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ay bugun yıne megalomanlıgım ustumde hayır olsun ınsaallahhhhhhh
evet yaaa elıf gıttı bende cok aglamıstım onun oldugu sahneye ay nasıl hemde hıckıra hıckıra
gecen gunku bolumde noldu ama polatım nasılda karısına elıfff senı sevıyorum dedısenağlamasenağlama
ay ay ay vallahı duygulandım yıne
bakalım seneye sezonda neler beklıyor bızlerı merakla bekleyecegım

hadi kızlar kahveleriniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ooooooooo super yaaa bu kadar bekledıgımıze degmıs dogrusu sekercıgım
ellerıne saglık ımageshackı nın:roflol::roflol::roflol::roflol:

heheheheheeee
benim zekama herkes hayran zaten miniğimmmmmmmm
ama bendeki zeka einstein ı bile kıskandıracak cinstennnnn
ay çok mütevaziyimmmmmmmmmm

:kedi::kedi::kedi:

heheheheheeee
benim zekama herkes hayran zaten miniğimmmmmmmm
ama bendeki zeka einstein ı bile kıskandıracak cinstennnnn
ay çok mütevaziyimmmmmmmmmm

:kedi::kedi::kedi:

olunmayacak gıbımı ayol
masaallah
bellı anam bellı halt etmıs senın yanında onun zekası bulusları:roflol::roflol::roflol::roflol:
harcanıyon yafrum sen buralarda
gel ben senı meshur edeyım bebekımmmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam hadı ben cıkıyorum artıkın
yarın oglene yolculuk var sabah erken kalkar benım cadılarda
sımdılık byee
yarın gıtmeden gorusuruz yıne
ıyı geceler dılıyorum yafrular sızlerede muckkkkkkkkkkkkkkkk

olunmayacak gıbımı ayol
masaallah
bellı anam bellı halt etmıs senın yanında onun zekası bulusları:roflol::roflol::roflol::roflol:
harcanıyon yafrum sen buralarda
gel ben senı meshur edeyım bebekımmmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nerde meşhur etcen beniiiiiiiii
ankarada nereye çıkarcannnnnnnn
meclisemi götürücen yoqsaaaaa
devlet işlerinede el atmıyayımmmm
yoksa ülkenin bir anda boyutu değişirrrrrrr

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ay evet yaaa super bır kız aynı ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı ondan daha guzel cıtıpıtıyım
evde yemek ıs cocuklar seklınde harcanıyorum ama ben kesfedılmemıs bır guzellıgım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nadıde bır mucevherımmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ay bugun yıne megalomanlıgım ustumde hayır olsun ınsaallahhhhhhh
evet yaaa elıf gıttı bende cok aglamıstım onun oldugu sahneye ay nasıl hemde hıckıra hıckıra
gecen gunku bolumde noldu ama polatım nasılda karısına elıfff senı sevıyorum dedısenağlamasenağlama
ay ay ay vallahı duygulandım yıne
bakalım seneye sezonda neler beklıyor bızlerı merakla bekleyecegım

kaydirigubbakcemile3 Çok hoşsun canım. Resim koy da görelim seni kıss. Hem belkim biri keşfeder bu güzelliği dimi amaaa! yerimseniben

Evet Geçen bölüm fenaydı yaa! Ebru o kadar güzel şeyler söylemişken nasıl da mahvetti herşeyi. Kıs şimdi napsın yaa! Ama hoşuma da gitmedi değil hani. Elifi tamamen unutmuş olsaydı kızardım yaanee! :eek:lmaz: Öylesi bir aşk öyle bir çırpıda bitmes yani. Ay çok dokunaklı yaaa! Hani Elifin bi tablosu vardı ebrudan. Onu gemi yapıp denize bırakmıştı her zaman Elifle buluştukları yerden. Ben orada da gözyaşlarımı tutamamıştım yaa! Bi de çok kızdıydım. Elifi unutuyo diye. Ama geçen bölümde unutmadığını gördüm hoşuma gitti... opuyorumnanaktan

Kızlar benim çıkmam lasım artıkın. Karnımız acıktı kardeşimlen. bişiler yapalım atıştırmalık bari. Yemek var ama bu saatte ağır şeyler yememek lasım dimi. Neyse canlar. Hadi görüşürük bayyy...

eee ecrin hanım daha daha nasılsınız varmı bi isteğiniz benden müşteri olarak bi sen kaldın kavedeeee

17de7.gif

X