- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Teşekkür ettim canım. Tam sefdiim kibim oomuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı geceler arkadaşlar ayrılmak istemiyyorum sizden ama gözlerim kapanıyo artık mirmirmirmir
hepinize hayırlı geceler öpüldünüz nanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı geceler arkadaşlar ayrılmak istemiyyorum sizden ama gözlerim kapanıyo artık mirmirmirmir
hepinize hayırlı geceler öpüldünüz nanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ecrincim senin kahvede geliyo yoldaa
kusura kalmayın imageshacki ocak başında işe almıştım iki kahve hazırlayamadı bitürlüüü
miniğim konuştunmu efsunla oda olsa ne güzel olurdu kahvemmmmm
özledim kız ben bu karıyııııııııı
Ama eski Kurtlar Vadisi daha bi başkaydı ya! Hayranıydım ben o dizinin. Mükemmel ötesiydi. Aşk bi başkaydı, aksiyon bi başkaydı yani. Bu da güzel ama <elif> kızı öldürmiceklerdi ya. Özgü Namal'a olan hayranlığımdan dolayı başlamıştım diziye ilk olarak. Ve ilk bölümünden son bölümüne hiç bir bölüm kaçırmamıştım. Pusunun başını izlemedim ben pek. Özgü Namal yok diye protesto ettim kendimce. Ama sonra dayanamadım yine başladım... kaydirigubbakcemile3
heheheheheeee
benim zekama herkes hayran zaten miniğimmmmmmmm
ama bendeki zeka einstein ı bile kıskandıracak cinstennnnn
ay çok mütevaziyimmmmmmmmmm
:kedi::kedi::kedi:
olunmayacak gıbımı ayol
masaallah
bellı anam bellı halt etmıs senın yanında onun zekası bulusları:roflol::roflol::roflol::roflol:
harcanıyon yafrum sen buralarda
gel ben senı meshur edeyım bebekımmmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay evet yaaa super bır kız aynı ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı ondan daha guzel cıtıpıtıyım
evde yemek ıs cocuklar seklınde harcanıyorum ama ben kesfedılmemıs bır guzellıgım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nadıde bır mucevherımmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ay bugun yıne megalomanlıgım ustumde hayır olsun ınsaallahhhhhhh
evet yaaa elıf gıttı bende cok aglamıstım onun oldugu sahneye ay nasıl hemde hıckıra hıckıra
gecen gunku bolumde noldu ama polatım nasılda karısına elıfff senı sevıyorum dedısenağlamasenağlama
ay ay ay vallahı duygulandım yıne
bakalım seneye sezonda neler beklıyor bızlerı merakla bekleyecegım
eee ecrin hanım daha daha nasılsınız varmı bi isteğiniz benden müşteri olarak bi sen kaldın kavedeeee
eee ecrin hanım daha daha nasılsınız varmı bi isteğiniz benden müşteri olarak bi sen kaldın kavedeeee
bende varım kuzucum ama gece gece yormuyayım seni :1hug:
uykumda açılmasın mirmirmirmir
kocişin evdeyse bacım hiç açma uykunu git yanına hemen
mışıl mışıl uyuuuumirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
daha gelmedi malesef
sende benim gibisin yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
vereliniortakvereliniortakvereliniortak