KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

efsunefemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senmisin kız gerçekten gelennnnnn
döndün dimi nihayettttt

Nabersiniz benden habersiz kahvehane açmışsınız hani
bi baskı yapem dedimyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

bi baskı yapem dedimyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

DÖNDÜM CANIM NİHAYET opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen yokken belediye ruhsatımı verdide kahvemi açtımmmm
geç hemen oturda bi çayımı kahvemi iççççç
canım benimmmmmmmmm

hoşgeldin şekercimmŞenizŞenizsewalcim senin dönüş zamanına ayarladı açılışı sensiz olurmuyerimseniben
afiyet olsunnn
ne çabuk içtin bu kadar çayı yoksa birileriylemi paylaştınnn
çabuk söyleeeee:uhm::uhm::uhm:
tamam tamam itiraf ediyorummmmm
kocacım sen bukadar çayı içersen kansızlıktan gidersin madem içilecek yarısın ben içeyim dedi oo yardım etti:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

efsunefem sana iki kere mesaj attım dönmeni bekledim ama sen bana cevap yazmadınnn
sonradan minik dediki telefonunu katletmişsin yineeee

hoşgeldin şekercimmŞenizŞenizsewalcim senin dönüş zamanına ayarladı açılışı sensiz olurmuyerimseniben

BİLMEM Mİİİİİİİİİİİ:nazar::nazar::nazar:

tamam tamam itiraf ediyorummmmm
kocacım sen bukadar çayı içersen kansızlıktan gidersin madem içilecek yarısın ben içeyim dedi oo yardım etti:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

efsunefem sana iki kere mesaj attım dönmeni bekledim ama sen bana cevap yazmadınnn
sonradan minik dediki telefonunu katletmişsin yineeee

SORMA CANIM YA TEL ZATEN AĞZIMDAN BURNUMDAN GETİRDİ
TEL KAFAYI YEDİ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

okey2.jpg

süpersin şekerim bayılırım gaymaklıyada hee:icecream:

X