KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

deli kızzz
ağlattın beni burdaaa
çünkü senin yaşadıklarını ben 10 yıl önce yaşadımmm
eşime hamileyim diye şaka yaptım bir keresinde çok büyük bir hakaret bile işitmiştim ama hepsi geride kaldı allahıma şükürler olsunnn
sende tüm bunları atlatıp çifter çifter bebeler yetiştircennnnnnnnnnnnn
ama vakti ve saati gelmemeiş hepsi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

benimde bikaç ay önce adetim 9 gün kadar gecikmişti, valla adamın gözüne uyku girmemişti korkudan
2 defa test yaptım tabi negatif
tam taşınma telaşem vardı o sıralarda, sonra adet oldum 2 gün sürdü sadece
yine içi rahat etmedi, kan testi yaptırana kadar

nescafe16le6e98kd5.jpg

h.g. kardelencim buyur

canmm çok saol ellerine sağlık valla şimdi bu benm tüm yorgunluğumu alır..opuyorumnanaktan

oyhh dıhandım yi yi bitmiyor yav...
Bu arada herkese günaydın malum haftasonu geç kalktık şu kahveyide açandan Allah razı olsun yoksam bide kahvaltı hazılayacaktım :)))
Eveeet üstüne kahve ii gider heralde galüba sanursam...

oyhh dıhandım yi yi bitmiyor yav...
Bu arada herkese günaydın malum haftasonu geç kalktık şu kahveyide açandan Allah razı olsun yoksam bide kahvaltı hazılayacaktım :)))
Eveeet üstüne kahve ii gider heralde galüba sanursam...

buyır datlum kahvende geldi hemmmennnnnnnnnn

günaydın kızlarrr

gerçi öğlen oldu ama ben biraz geç kaltım bu sabah. bu aralara çok miskinleştim ben yahuu. hiç hatırlamıyorum 10.30kadar uyuduğumu bi baktım saat 10.30kafamçokkarıştı
kahvaltıyı hazırlayım derken hadi dedim KKya bi bakayım saat oldu 11.30kafamçokkarıştı
ama daha yemek yemedim karnım aaaaçcokacimcoook kaldımı bana bişeyçikler bakeeem

bu akşam mkaynanamlara gitçez sabahın 7sinde kalkçam diye bugünden uyku stoğu yapayım dedim

izmirdeyim kızlar ben az önce oldu
dün de muğlada 5.4 şiddetinde olmuş zaten
korktum valla arkası gelirse diye

X