KK Kadn Snma Evi .

anacum zabahtan beri burdasınız

adamlarınız gelcek şimdik yandınuzzzz:1shok: :1shok: :1shok:
bizim adamlar diyeceğini demiş o yüzden burdayız:dilcikar:
sen sanki burda değilmiş gibi konuştun senin herşey hazırmı:jeyyar:
ay şimdı bnede spora gıtcemm bneı kaldırın desem camdan aağımı fırlatırsınız :roflol::roflol::roflol:
cıık atmam bi işe yaramazsın sonrazemuszemus
destek parmağı yollarım :roflol:
anlaşıldı doğruuu GEYİKHANEYE bakiimmmkaydirigubbakcemile seni orda anca coşkun paklar:roflol:

gelemem ne yapacaksın orda bana opuyorumnanaktan

Sende sağol canımŞeniz

ÖZÜMBÜşüm teşekkür ederim. Benide kabul ederseniz neden olmasınŞeniz

Canım benim sadece cenazelere çelenk gelmez değilmi:))Şeniz
Teşekkure gerek yok
Bıraz tebessüm et yeter
vereliniortak

Lereenim bu kıslar ve gadunlar 24 dolmadan didişmeye başladılar :1shok:ben naptımm OMGmafoldumben

Ama ben naptım kııııı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bizim adamlar diyeceğini demiş o yüzden burdayız:dilcikar:
sen sanki burda değilmiş gibi konuştun senin herşey hazırmı:jeyyar:

cıık atmam bi işe yaramazsın sonrazemuszemus
destek parmağı yollarım :roflol:

gelemem ne yapacaksın orda bana opuyorumnanaktan

destek mestek ıstemem ay kalsın ne demıs hadise

hep destek tam destek ama parmaksız:)

kızlar kk kartı ıcn yazdıgım sıırı sızede gosterem

kadınlar kulubunun dağında biri var beklemekteee
gözler kapıya dikilmiş kuryeyi beklemektee
gelirmi acep eritmek için özlemi yürekteee
bilsekii bekliyen bi ömür tüketmekteeee

ben suit yerine sut yazmışım bacımm
ama ben sana sütde bulur en ballısından içiririmm
ama geyikhaneye gelirsen
ilaçlı gazoz bile içiririm

suitede gelmem için renkli ışıklar olası gerekli sen benim odamı gördünmüydü:jeyyar:
geçmiş sayfayı hatırlamıyorum git bi bak odama anlarsınyerimseniben
gelmem ne yapcanız bana orda sadunyada çağırıp duruyor:1shok:
hıdırrrrrrrrrrrrrrr yetişşşşşşş karın gidiyor elden:roflol:

ben suit yerine sut yazmışım bacımm
ama ben sana sütde bulur en ballısından içiririmm
ama geyikhaneye gelirsen
ilaçlı gazoz bile içiririm

:1shok: :1shok: :1shok:-tatlicadiarzu- 48 dolmadan delürttünüz nan garularÇok üzgünüm çoook

biri süt ister biri robot ister biri yemek ister biri kocişim diye ağlar biri biri spor salonu ister biri en büyük oda der öbürü en manzarıl oda bana der biri kedini kuyruğu tokmağı güdüğü der öbürü kedinin dilini ister aaaaaaakafamçokkarıştı

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü laelaelaelaelaelülülülülülü naniknanik laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülüşutarafagittilaelaelaelaelae

gamyoncuiremsu​

destek mestek ıstemem ay kalsın ne demıs hadise

hep destek tam destek ama parmaksız:)
olmaz vermem lazım kadın dayanışması budelikafadulden
kızlar kk kartı ıcn yazdıgım sıırı sızede gosterem

kadınlar kulubunun dağında biri var beklemekteee
gözler kapıya dikilmiş kuryeyi beklemektee
gelirmi acep eritmek için özlemi yürekteee
bilsekii bekliyen bi ömür tüketmekteeee
kızarıncaya kadar şair olacan :roflol::roflol:
selam kader arkadaşlarımm vereliniortak

selam candy bu yola sendemi girdin:çok üzgünüm:

suitede gelmem için renkli ışıklar olası gerekli sen benim odamı gördünmüydü:jeyyar:
geçmiş sayfayı hatırlamıyorum git bi bak odama anlarsınyerimseniben
gelmem ne yapcanız bana orda sadunyada çağırıp duruyor:1shok:
hıdırrrrrrrrrrrrrrr yetişşşşşşş karın gidiyor elden:roflol:

aa biz napabilirizkiii
ama coşkun ve nuri yardım ederrrr elbett bizeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
dimi sardunya

ama coşkunla nuriden başka istersen buda gelebilirrrr

:1shok: :1shok: :1shok:-tatlicadiarzu- 48 dolmadan delürttünüz nan garularÇok üzgünüm çoook

biri süt ister biri robot ister biri yemek ister biri kocişim diye ağlar biri biri spor salonu ister biri en büyük oda der öbürü en manzarıl oda bana der biri kedini kuyruğu tokmağı güdüğü der öbürü kedinin dilini ister aaaaaaakafamçokkarıştı

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü laelaelaelaelaelülülülülülü naniknanik laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülüşutarafagittilaelaelaelaelae

gamyoncuiremsu​

kızlar hadı toplanın topuklama zamanı baskanıda delırtık yuruuyn baska eveekaydirigubbakcemilegamyoncuiremsu cnm bakırkoy ruh ve sınır hastalıkları hastanesını aradım gelıp alıcaklar senı :roflol:

olmaz vermem lazım kadın dayanışması budelikafadulden

kızarıncaya kadar şair olacan :roflol::roflol:
selam candy bu yola sendemi girdin:çok üzgünüm:

bı sapıgımız eksıktı sende nurı alcomussun anladık madem kurtulus yok senağlama:):)

gamyoncuiremsu​

:dilcikar:
:çok üzgünüm:
:sm_confused:
fisfisfis
:bbo:
:delphin:
:1no2:

sevdadandir_istiyorumdf1.jpg

gamyoncuiremsu​

hahahahaha daha simdiden uçmussun sardusum noldiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
açarsan karılar sığınma evi olcağı buydu sen bunların hepsini evlerine yolla en iyisikaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemus

Hayırlı akşamlar çok sevgili bacılar buyrunnnnnnnnn
Yememizi yedik şimdilik rahatım arıza çıkarmazda herifim buralardayım opuyorumnanaktan
Nassınız inşallah vereliniortak

Hayırlı akşamlar çok sevgili bacılar buyrunnnnnnnnn
Yememizi yedik şimdilik rahatım arıza çıkarmazda herifim buralardayım opuyorumnanaktan
Nassınız inşallah vereliniortak

hoşgeldin bacı
valla biz iyiyzde başkanımız iki topik birden idare edicem derken depresyon geçirmeye başladııı
şuan şuuru pek iyi gözükmüyoo

evet benım spor saatım kosu bandıyla askın tepelerıne ucma vaktıı 2saate kadar ölmez sag kalırsam gelıcemm opuldunuzzzz bne gelene kada r herzmankı gıbı baglantınız gıtsın yazamıynn ıns

Back
X