- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 37
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.441
afferin işte böyle çalışkan olin bakimm
kurabiye cayy ohh ohh negüzel olmuşşş
kurabiye cayy ohh ohh negüzel olmuşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıycam sımdı sana da heeeee :mymeka:
aclık agrasıf yapıyo benıııı
Zaten sabah berı ıcım dısım cay oldu al kendın ıc o cayları :dilcikar:
6 saat deme kız sen 3 saat de gel yollamam artık bızden takılırız sıgınaga
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus
huhuuu şu bazı kişilerin isimleri kırmızı bide kk nın küçük amblemi var ne olii öyle olunca biri bana desin hele çatlıcam merahtan ???
huhuuu şu bazı kişilerin isimleri kırmızı bide kk nın küçük amblemi var ne olii öyle olunca biri bana desin hele çatlıcam merahtan ???
kıslar önümde nar gibi kısarmış davuk 30 dakikadır duruyır....canım oğluşum gitti aldı geldi...tepsiye koydu tuz ketçap zero yanında ama ben şimdi bile yemiyom:tomato:
tamam hemen yemeye başlıyom kısmayın yaaa:çok üzgünüm:
beni ösleyin:a015:
kıslar önümde nar gibi kısarmış davuk 30 dakikadır duruyır....canım oğluşum gitti aldı geldi...tepsiye koydu tuz ketçap zero yanında ama ben şimdi bile yemiyom:tomato:
sayfada olacam ama takip edemembenneyaptımki..ellerim yağlı olcaklülülülülülü
Ne sımdı bu al bı cıceklerı mı ye demek ıstedın bana delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kız otur koltugun bırıne sen vereyım bı laptop sana bende karsı koltuga gecerım alırım laptopumu danısıklı yazarız buraya vereliniortakiyi olur valla ikimizde aynı anda laf yetiştirirdik buraya sonrada çıkan gelir yanına sığınma evi sen olma tatlım:roflol:
tatlım benim fotolarımla ne güsel şey yapmışsın:1hug: a.s.
nerdeki isimler kırmızı yazıyo kiiiii