KK Kadn Snma Evi .

he vallah doğru diyon gardaşım öyle bağımlılık yaptıkı
oooooooo ütüler diz boyunu aştı gidiyor
komşular beni tanıyamaz oldular yüzümü görmeye görmeye :roflol:
çocuklar aclıktan kuruyacaklar koca elden gidecek offfffff offfffffffff
ne ettin sen bize kk :roflol:
:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:
buraya girmekten gerçek hayattan soyutlandık:roflol::roflol:komşulardan kahve yerine rep ister hale geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he vallah doğru diyon gardaşım öyle bağımlılık yaptıkı
oooooooo ütüler diz boyunu aştı gidiyor
komşular beni tanıyamaz oldular yüzümü görmeye görmeye :roflol:
çocuklar aclıktan kuruyacaklar koca elden gidecek offfffff offfffffffff
ne ettin sen bize kk :roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden yağlı sığınmacı geldi buyrunnnnnnnnn

ütü mü kaydirigubbakcemile3 çamaşırları yıkıyon da sanki :jeyyar::roflol:

adım çıktı bikerem şimdi her şeyi benden bilirsin senÇok üzgünüm çoook neyseee gidiymde kahvaltımı yapıyım kendimi aç bırakmayım bari yoksa güçten kuvvetten düşersem kk ya girememzemuszemus
günaydınnnŞenizŞeniz

bak bugün uslu durmassan büberimden kaçışın yok:jeyyar: mikser olmaya kalkma:mymeka: hiç acımam artıkın-tatlicadiarzu- acımın taduna bakınca sonra ağlama:teselli:

:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:
buraya girmekten gerçek hayattan soyutlandık:roflol::roflol:komşulardan kahve yerine rep ister hale geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: oooooooohhhhhooooo :roflol:

:roflol: :roflol: karşı komşumla günaydınlaştık geçen sabah ben buradaki gibi hihoyyyt yaptım kadın şaşkınlıktan küçük dilini yuttu :1shok: :1shok: ha büle kafamçokkarıştı :roflol:

+18 e "GEYİKHANE" nin şubesi açmak istiyoruz :enbuyukkk:

istiyoooruusss :lepi: hihoyyyt :enbuyukkk:

günaydın tüm mağdur hanımlarrrr
sığınma evinin kahvaltı saatini tam bilmiyorum umarım kahvaltıya gecikmemişimdirrrr

Günaydın sığınak arkadaşlarımmzemuszemus
:mymeka: uyanın be haydi kahvaltıyaaaa

kocaları patronları bunları banlamakta haklı vereliniortak

1. sabahtan daaa kahvaltı hazır eden yok:mymeka:

kalkın bakimmm koca evi deüül burası sığınma eviiikötükedihüso kötükedihüso

:roflol: :roflol: karşı komşumla günaydınlaştık geçen sabah ben buradaki gibi hihoyyyt yaptım kadın şaşkınlıktan küçük dilini yuttu :1shok: :1shok: ha büle kafamçokkarıştı :roflol:

kaydirigubbakcemile3 bende geçenlerde telefonda edime şeniz dedim yanlışlıkla adam şok oldu oda ne demek şeniz de kim dedi bende yani öptüm dedim fesupanallah sana bu internet yaramadı dedi sonrada bendende şeniz hemde en şenizinden diye ekledikaydirigubbakcemile3

ben komşu nedür unuttum ya zemuszemus zemuszemus zemuszemus o neydi nasıl bişi di zemuszemus

istiyosan git Kazen e söyle o zaman:mymeka:

günaydın tüm mağdur hanımlarrrr
sığınma evinin kahvaltı saatini tam bilmiyorum umarım kahvaltıya gecikmemişimdirrrr

günaydııınnnŞenizŞeniz

olduuuu buyrunnnnnnnnn başkaaaasengözlerimebaksanab doğruuuu mutfaaaa bakiiimmmmkaydirigubbakcemile
sen burayı koca evi mi sandın:mymeka:

X