- 1 Mayıs 2008
- 4.124
- 1.378
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.001
günaydın sığınma evi sakinleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vereliniortak ben şimdi senin güvenlikollarında olduğuma göre artık gidip evimi toplayabilirimkaydirigubbakcemile3
günaydın sığınma evi sakinleri
günaydınn minik pasaklımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniza.s.
kk kartını da al +18 de elimden tut beni orda yalnıs bırakma mafoldumben
:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:he vallah doğru diyon gardaşım öyle bağımlılık yaptıkı
oooooooo ütüler diz boyunu aştı gidiyor
komşular beni tanıyamaz oldular yüzümü görmeye görmeye :roflol:
çocuklar aclıktan kuruyacaklar koca elden gidecek offfffff offfffffffff
ne ettin sen bize kk :roflol:
he vallah doğru diyon gardaşım öyle bağımlılık yaptıkı
oooooooo ütüler diz boyunu aştı gidiyor
komşular beni tanıyamaz oldular yüzümü görmeye görmeye :roflol:
çocuklar aclıktan kuruyacaklar koca elden gidecek offfffff offfffffffff
ne ettin sen bize kk :roflol:
ceyar kartlarımızı göndersin de gidelim sarduşuuum alkisalkisalkis
günaydınnnŞenizŞeniz
bak bugün uslu durmassan büberimden kaçışın yok:jeyyar: mikser olmaya kalkma:mymeka: hiç acımam artıkın-tatlicadiarzu- acımın taduna bakınca sonra ağlama:teselli:
:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:
buraya girmekten gerçek hayattan soyutlandık:roflol::roflol:komşulardan kahve yerine rep ister hale geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın sığınak arkadaşlarımmzemuszemus
:mymeka: uyanın be haydi kahvaltıyaaaa
:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:
buraya girmekten gerçek hayattan soyutlandık:roflol::roflol:komşulardan kahve yerine rep ister hale geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
+18 e "GEYİKHANE" nin şubesi açmak istiyoruz :enbuyukkk:
Günaydın sığınak arkadaşlarımmzemuszemus
:mymeka: uyanın be haydi kahvaltıyaaaa
:roflol: :roflol: karşı komşumla günaydınlaştık geçen sabah ben buradaki gibi hihoyyyt yaptım kadın şaşkınlıktan küçük dilini yuttu :1shok: :1shok: ha büle kafamçokkarıştı :roflol:
istiyoooruusss :lepi: hihoyyyt :enbuyukkk:
günaydın canım ben gelirim kahvaltıya hazırladıysan
:roflol: :roflol: karşı komşumla günaydınlaştık geçen sabah ben buradaki gibi hihoyyyt yaptım kadın şaşkınlıktan küçük dilini yuttu :1shok: :1shok: ha büle kafamçokkarıştı :roflol:
ben komşu nedür unuttum ya zemuszemus zemuszemus zemuszemus o neydi nasıl bişi di zemuszemus
istiyoooruusss :lepi: hihoyyyt :enbuyukkk:
günaydın tüm mağdur hanımlarrrr
sığınma evinin kahvaltı saatini tam bilmiyorum umarım kahvaltıya gecikmemişimdirrrr