KK Kadn Snma Evi .

aboo geyikhaneye noldii
kapısına kilit vurup burayı mı açtınız
yoksa her ikisini birden idare etcekmisiniz zemuszemuszemuszemus

bigün essiz issiz anasız babasız kalcaksınız görceksiniz gününüzükaydirigubbakcemile3
bide benim gibi böle sorunları olmayan var bende gönüllüyüm iste:dilcikar:

ne danışmanı kıs klava: sen benim ancak 2. başkanım ve danışmanım olabüülüsün:1hug:

2. başkanlığı da kabul et yohsam "cum ana" ya çıkarım:jeyyar:

kedijik şu mütevazi mutfak harçlığını alıp GEYıKHANE mizde ki kasacıkımıza koyuver datlum

2 tükan 1 kasa zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sardunyam bu yazdığın maddelerden hemen hemen hepsi var bende....... mafoldumben demekk ki herkes aynı dertten muzdarip...... -tatlicadiarzu- yalnız değilim.... kaydirigubbakcemile5 oleeeyyyyyy.............. hihoyyyt

hele bir açılış merasimi bitsin bak neler neler anlatılacak daaa-tatlicadiarzu-

bende allahtan benim ki oyalanıyor. ps2 oynuyo yoksa ben senden önce açardım burayı atardı beni çünkü evden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

demek ki kocişin ps2 den kalkıp wc ye bile gitmiyor:jeyyar: yohsam banyonuzun halini görürdü

şu altınları alın da sonradan demeyin para vermedi falan diye...... vereliniortak benim odam suit olsun hee... zemuszemus ben öyle heryerde rahat edemem.... kaydirigubbakcemile2 evimi aratmasın bana........ :lepi: opuyorumnanaktan

kedijik şu mütevazi mutfak harçlığını alıp GEYİKHANE mizde ki kasacıkımıza koyuver datlum

2 tükan 1 kasa zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Sonra yolsuzluk olmasın sıgınma evı parası geyıkhanede narıyo dedıtrmeyelım

SOyle bı ferman yayınlayıver hemen atalım kasaya şakkıdı

Zaten dun gece de hasılat dusuktu
:jeyyar:

bende allahtan benim ki oyalanıyor. ps2 oynuyo yoksa ben senden önce açardım burayı atardı beni çünkü evden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Al sana kocayı banlama sebebı sengözlerimebaksanab
uyanık ol accukkk
demek ki kocişin ps2 den kalkıp wc ye bile gitmiyor:jeyyar: yohsam banyonuzun halini görürdü

Dıgerlerını de gormemesı ıcın acele ps3 almak gerek arkadasa

Al sana kocayı banlama sebebı sengözlerimebaksanab
uyanık ol accukkk

Dıgerlerını de gormemesı ıcın acele ps3 almak gerek arkadasa

uyanıklık şimdi değül akşama

ben en iyisimi ps3 alayım demüüü eve adam atsam haberü olmaz

ne güsel olmuş bu konu başlıığı nan zakkum

bilirsin ben "EN" iyiyim akıllıyım şahaserim harikuladeyim "EN" mütevaziyimsengözlerimebaksanab

dur bakayım kaç tane oldu başkanlığım

ezikler derneği başkanı:teselli:

Geyikhane başkanılaelaelaelaelae

kadın sığınma evi başkanızemuszemus

itirazısı olan "cum ana" ya çıksınşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…