KK Kadn Snma Evi .

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
KK sizde bağımlılık yaptı ve akşamları yemek yerine kahvaltı mı yapmaya başladınız mafoldumben

KK sizde bağımlılık yaptı ve çocuklarınız tavalarla tencerelerle oynamaya mı başladıgamyoncuiremsu

KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınızkaydirigubbakcemile3

KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu-

KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile

işte size KK Kadın Sığınma Evibuyrunnnnnnnnn

evinizden banlandığınız zaman gidebileceğiniz bir kapınız var artık:nazar:

o halde napıyoruz KK nın zevkünü sefasını artık bundan böyle korkmadan sürüyoruzzemuszemus zemuszemus zemuszemus

sığınma evimiz risk altında ki genç kızlarımıza, anası babası patronu tarafından evinden işinden kovulma riski taşıyan her KK bayanına açıktır

KK nın risk altında ki hatunlarına hayırlı olsun diyerek "KK Kadın Sığınma Evi" açılışımızı yapıyorumturkbayragi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tabi ki başkan kim oluyo:nazar: itirazısı olan var mısengözlerimebaksanab

***************************************************************************************************

hadiiiii kıslar hep beraber

işi gücü boşver KK .........zemuszemuszemuszemus

çoluğu cocuğu unut KK.. zemuszemuszemuszemus

kocaya bi tekmik KK..... zemuszemuszemuszemus

misafire kapı açma KK.. zemuszemuszemuszemus

temizlik ütü yapma KK. zemuszemuszemuszemus

yanımızda KK olsun bizeeee yeteeeer opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaşasın KK :enbuyukkk:

64749390.gif
64749390.gif
.....
64749390.gif
76014537.gif
96690879.gif
92847524.gif
74935001.gif
.....
85990395.gif
16579973.gif
47400561.gif
69092082.gif
92307784.gif
70975949.gif
48992302.gif
....
40351969.gif
22865893.gif
22350497.gif

Son düzenleme:
sarduş bunuda yaptın ya bacum tebrıklerrrr
anam senı geyıgın kralı ılan edıyorumm

sıtenın vacgecılmezıı

sarduş ablacııımmm yeni mekanınn hayırlı olsuunn banada yer var ne güzeell
anamdan babamdan iş yerinden her yerden hasarlıyım beenn kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin sardunyam... opuyorumnanaktan bende ciddi ciddi sığınma evini gerçek sandım........ -tatlicadiarzu- benide al başkanım sığınma evine....... kaydirigubbakcemile çünkü artık evdeki tozları eşim almaya başladı........ :eek: ya varya bu kk çok fena bağımlılık yaptı bana........... kaydirigubbakcemile3 şikayetçiyim............ delikafadulden

Sardunyacım iyi oldu açtığın çünkü eşiyle tartışıp evden kovulanlar vardı,internet kafeden yazanlar.Artık onların da sığınacak yeri olduhihoyyythihoyyyt:roflol:

kıslar odalarınızı yataklarınızı seçin:nazar:tepişip döğüşmeyin:mymeka: herkese yer var:teselli:

ben KK ya haber salıp geliyomm:eek:.

zaten böle biseyde ancak senden beklenirdikaydirigubbakcemile3
hayırlı uğurlu olsun canım topiğin....

sardunyam bu yazdığın maddelerden hemen hemen hepsi var bende....... mafoldumben demekk ki herkes aynı dertten muzdarip...... -tatlicadiarzu- yalnız değilim.... kaydirigubbakcemile5 oleeeyyyyyy.............. hihoyyyt

sarduş ablacııımmm yeni mekanınn hayırlı olsuunn banada yer var ne güzeell
anamdan babamdan iş yerinden her yerden hasarlıyım beenn kaydirigubbakcemile3

tabiki buyrunnnnnnnnn gerçi senin durumunda ümitsiz vakaalar benneyaptımki için başka bir sığınma yeri var ama :1ninca: gir bakalım:teselli:

allah iyiliğini versin sardunyam... opuyorumnanaktan bende ciddi ciddi sığınma evini gerçek sandım........ -tatlicadiarzu- benide al başkanım sığınma evine....... kaydirigubbakcemile çünkü artık evdeki tozları eşim almaya başladı........ :eek: ya varya bu kk çok fena bağımlılık yaptı bana........... kaydirigubbakcemile3 şikayetçiyim............ delikafadulden

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: sözlerin tükendiği noktadayım...

sardunya hanımcığımm
desturun varsa içeri girmek istiyorummm
acil sığınmaya ihityacım varr
eşim artık pc yi bi yerlerime monte edecekmişşş
ayakbastı paramda hazırrrr
bugüne kadarki biriktirdiğim mutfak harçlıklarımıda sana getirdimmm

Duydum kı bı sıgınma evı acmıs sevgılı zakkum

Bu sıvınma evıne danısman olmaya talıbım...

Neden mi?

KK sizde bağımlılık yaptı ve akşamları yemek yerine kahvaltı mı yapmaya başladınız

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama aksam mis gıbı yemegımı yıyorum.Cunku iş cıkısı annemdeyım...(Ustelık onun zoruyla orada yıyorum zorunluluk degıl yanı)

KK sizde bağımlılık yaptı ve çocuklarınız tavalarla tencerelerle oynamaya mı başladı

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama kuzum tava tencere oynamıyor.Okul cıkısı yanıma gelıyor opuyr kokluyor sonra anneannesıne gıdıyor...

KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama sabah cıkarken makınayı calıstırıyorum aksama bakıyorum serılmısikurumus ve de toplanmıs.

KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama her sabah duzenlı olarak evden cıkarken çöpumu atıyorum.Cunku kapıya bırakma saatını yakalayamıyorum...

KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mi

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama koca eve ugramadıgından bı geldıgınde ben onu evden banlama luksune sahıbım...

Yanıııı

işte size KK Kadın Sığınma Evi

evinizden banlandığınız zaman gidebileceğiniz bir kapınız var artık

Sıgınma evınızde yer kalmadıgında kapım hepınıze acık ayrıca elımde hepınıze yetecek kadar da pc var...

Demekkı banlanmak uzere olanı Sardubyan Zakkumun bıldırırse gereklı ıpuclarını verırım.
Banlanmak bı yana bırde uste cıkıp banlama tehdıdı savurmanızı saglayabılırım...

Tum bunları soyledıkden sonra eklemek ısterım
Hayırlı olsun KK dusmanı erkeklere :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

X