• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK kadınlari yüzünden...

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Her gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)

Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim :KK70:

Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))

bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm :KK70:

İyi bari yüzüne düşürmüyorsun telefonu :KK53:
Benim yöntemim: yorganı sol tarafa fazla alıp içe doğru kıvırıyorum telefonu oraya destekleyip bakınıyorum, yorum yapacağımda elimle tutup yazıyorum çünkü geriye düşme riski var :KK53:

Son zamanlarda şaşırmış insanlar çok uğrasada buralara bende konulara bakmaktan kendimi alamayanlardanım..

Yalnız geyik bu yazdıklarınız biliyorsun dimi ;)

Bende ayrılamıyorum valla şu meşhur konu çok ilgimi çekti gerçek dışı gibi:eek:

Gece gece usenmedin yazmisin cvb vermemek olmaz demi ;))
Bende aylardir bu dert bolumunden cikamadim dertliden dert dinleyene ne zaman tetfi ederim acaba sanirim daha cok okuyup daha tecrube edinmem gerek yoksa bu saflikla zor ;)

İyi bari yüzüne düşürmüyorsun telefonu :KK53:
Benim yöntemim: yorganı sol tarafa fazla alıp içe doğru kıvırıyorum telefonu oraya destekleyip bakınıyorum, yorum yapacağımda elimle tutup yazıyorum çünkü geriye düşme riski var :KK53:

Suratima da dusurmuslugum var :D bi de kedim ustumde uyuyor dönemiyorum da havaya bakiyorum sizi okurken :D

Saol teşekkür ettim :KK66:

Ben farkındalık olsun istedim..nick değişikliği o sebebten :)
Evet ama bu da guzelde ne biliyim iste :eek:
Benim kocam bunları yapsa camdan aşağı sallarım adamı acaba kadın mı çok sakin anlamadım valla:kızgın:
Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdum :deli:

Varya bu konu bence geyige tasinir sonra herkes konularla ilgili fikrini falan soylemeye baslar bazi uyeler cekistirilir falan oyle gider yani gorursunuz :rapci:

Evet ama bu da guzelde ne biliyim iste :eek:

Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdum :deli:
Bu kadar şeyden sonra ne art niyeti ki saçma yaa , Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış o hesap bence:sopa:

İyi ki varsın KK.

Canim oglum falan yaziyordu durumunda. Erkek olamaz. Ama kadin olup da dalga geciyor olabilir. Ay insallah sakadir. Birde zeynepguven cikiyomus altindan yine :deli:
Belki biraz abartıyor olabilir yani demek istedim ne bilim çok ütopik geldi.

Back
X