KK, KADINLAR KLUBü BENiM iÇiN BiTMişTiR DAHA DA GELMEM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Farkllıymış mışş pes yani....

Giderken bile aynı dejavu hikayeler......

Giderken bari güzel sözler söyleseydin dilinemi yapıışırdı.....

arkadaşlar üstüme vazife değil biliyorum ama yinede uyarmak istedim,isterseniz daha fazla uzatmayın çünkü grileşen üyeler var sizde bunlardan biri olmayın

neden sürekli insanların dikkatini çekmeye çalışıyorsun anlamadım ben .

Merhaba
Oncelikle sunu ifade edeyim, KIB (kotu icerik butonu) basmaniz burada gene konu disi mesaj yazabileceginiz anlamina gelmez dalga gecen konu disi yazan herkes ceza aldi.

Gelelim esas konuya burada 270.000 ayri karakter var bunu neden kabul edemiyorsunuz ? Herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil. Bizim gibi de dusunmek zorunda degil tabiki gorus ayriliklari olacak. fakat bu gorus ayriligi ile neden dalga geciliyor. Insanlar artik konu acmaya korkar hale geldi gidip o konuyu amaci disina cikarmanizdan, konu sahte demenizden. Sizlere de tepki veremez hale geldiler cunku sindirmeye kalktiniz 3-5 kisi ile o kisinin konularini takip edip hep kapattirma yoluna gittiniz.

Simdi soruyorum bu kadin ilgi cekmek istiyor dediniz kaciniz bu kisiye ozel mesaj atip "ablalik yapti" "yapma boyle, boyle konular acma sen bir kadinsin biraz kendine ceki duzen ver, biraz toparlan" dedi ?

Cevap : 0

baska konulara gidip bu kisinin adini verip ah ah Natlus gene konu acmis diye baska konulardan bu kadini hedef gosterdiniz. Sunu gordum ki kadina siddeti erkek degil bizzat hemcinsi uyguluyor. Siddet ille doverek zor kullanilarak uygulanmiyor. Size sizden baska zarar veren yok.

Zamaninda

Seklinde bir konu acmis. Kadin burada yardim cigligini atmis biz gorduk ama siz de gram anlayis olmadigini da gorduk.

Bu mudur kadin dayanismasi ?

Simdi dileyen bozulsun, dileyen haksiz ceza aldim desin. Cok agir cezalar verildi bu son olmayacak bunu da biliyorum.

Hepiniz ayni ruh haline sahip olsaniz olur mu ? Guldugunuz bu kadinin konularina, biraz sizin konularinizi eselesek neler cikar ?

Lakin suna eminim, kadina kadindan baska kimse zarar veremez.

Ne demisler "en iyi yontem kendi silahi ile vurmak"

Yazik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…