• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK, KADINLAR KLUBü BENiM iÇiN BiTMişTiR DAHA DA GELMEM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
wan minıt , wan minıt, valla her kafadan sacma sapan seyler, kimi dıyor yalan, kımı dıyor, senaryo, kımı dıyor, pısıkopat, kımı dıyor cadaloz, kımı dıyor evlerden uzak ırak aman da ama boyle gelin, yok üslubumu bozuk, yok kafası kıyak,yok kocasına allah sabır versın, yok 2, ci kocada fos cıktı, yok 3 maymunu oynuyor bıdı bıdıda bıdı bıdıııı, beni sizler buralara kadar taşıdınız kardesim, benim tavrımda, konusmamda, uslubumda bu, hıc degısmedımkı, degısmemı sızler ıstedınız, ama ben buyum arkadasım, benım burda popüler olma gıbı bır tavrım tarzımda yok, benı sız popüler yapıyorsunuz yorumlarınızla zorla yorum yaptıran yok size, sızlerı tanımam bılmem, bakınız benim uyelıgıme kendı konum dısında daha once kk ya uyemıyım, yanı burda popüler olmak kk klubunde ayrıcalıklı olmak cabam yok, dedıgım gıbı sızler popüler olmamı ve kk klubunun fenomeni ılan edende sızsınız, yok kk klubu natlusa calısıyor vs vs uzarda uzar. Tum yasadıklarım ve yazdıklarım harfı harfıne dogru ve yalansızdır, kımseyıde ınandırma zorunlulugum yok ayrıca, acık net ve farklı bır ınsan oldugum kesın , bunu zaten burdakı bazı arkadaslar soyluyor, belkıde sıradan basit ınsanlar gıbı degılım belkı sız o yuzden benı sevmedınız, farklılıgım heryerde bellı oldugu ıcın sanırım sıze tuhaf geldı, neyse uzaktan takipdeyim artık.

Farkllıymış mışş pes yani....

Giderken bile aynı dejavu hikayeler......

Giderken bari güzel sözler söyleseydin dilinemi yapıışırdı.....

arkadaşlar üstüme vazife değil biliyorum ama yinede uyarmak istedim,isterseniz daha fazla uzatmayın çünkü grileşen üyeler var sizde bunlardan biri olmayın

Merhaba
Oncelikle sunu ifade edeyim, KIB (kotu icerik butonu) basmaniz burada gene konu disi mesaj yazabileceginiz anlamina gelmez dalga gecen konu disi yazan herkes ceza aldi.

Gelelim esas konuya burada 270.000 ayri karakter var bunu neden kabul edemiyorsunuz ? Herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil. Bizim gibi de dusunmek zorunda degil tabiki gorus ayriliklari olacak. fakat bu gorus ayriligi ile neden dalga geciliyor. Insanlar artik konu acmaya korkar hale geldi gidip o konuyu amaci disina cikarmanizdan, konu sahte demenizden. Sizlere de tepki veremez hale geldiler cunku sindirmeye kalktiniz 3-5 kisi ile o kisinin konularini takip edip hep kapattirma yoluna gittiniz.

Simdi soruyorum bu kadin ilgi cekmek istiyor dediniz kaciniz bu kisiye ozel mesaj atip "ablalik yapti" "yapma boyle, boyle konular acma sen bir kadinsin biraz kendine ceki duzen ver, biraz toparlan" dedi ?

Cevap : 0

baska konulara gidip bu kisinin adini verip ah ah Natlus gene konu acmis diye baska konulardan bu kadini hedef gosterdiniz. Sunu gordum ki kadina siddeti erkek degil bizzat hemcinsi uyguluyor. Siddet ille doverek zor kullanilarak uygulanmiyor. Size sizden baska zarar veren yok.

Zamaninda

arkadasım ben konu acıyorum burdakı kk üyeleri konuma abuk sabuk cevaplar yorumlar yapıyorlar, benı tahrıh edıyorlar bende cevap yazıyorum savunma amaclı sız neden benı hem banlıyıp hem konumu kapatıyorsunuz, hakkınız yok, konumu kapatıcak bır hata yok, yorumcular abuk sabuksa günah kecısı benım konum kapatılması olamaz lutfen konu kapatırken ıkı kere düsünün

Seklinde bir konu acmis. Kadin burada yardim cigligini atmis biz gorduk ama siz de gram anlayis olmadigini da gorduk.

Bu mudur kadin dayanismasi ?

Simdi dileyen bozulsun, dileyen haksiz ceza aldim desin. Cok agir cezalar verildi bu son olmayacak bunu da biliyorum.

Hepiniz ayni ruh haline sahip olsaniz olur mu ? Guldugunuz bu kadinin konularina, biraz sizin konularinizi eselesek neler cikar ?

Lakin suna eminim, kadina kadindan baska kimse zarar veremez.

Ne demisler "en iyi yontem kendi silahi ile vurmak"

Yazik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back