• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK, KADINLAR KLUBü BENiM iÇiN BiTMişTiR DAHA DA GELMEM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
wan minıt , wan minıt, valla her kafadan sacma sapan seyler, kimi dıyor yalan, kımı dıyor, senaryo, kımı dıyor, pısıkopat, kımı dıyor cadaloz, kımı dıyor evlerden uzak ırak aman da ama boyle gelin, yok üslubumu bozuk, yok kafası kıyak,yok kocasına allah sabır versın, yok 2, ci kocada fos cıktı, yok 3 maymunu oynuyor bıdı bıdıda bıdı bıdıııı, beni sizler buralara kadar taşıdınız kardesim, benim tavrımda, konusmamda, uslubumda bu, hıc degısmedımkı, degısmemı sızler ıstedınız, ama ben buyum arkadasım, benım burda popüler olma gıbı bır tavrım tarzımda yok, benı sız popüler yapıyorsunuz yorumlarınızla zorla yorum yaptıran yok size, sızlerı tanımam bılmem, bakınız benim uyelıgıme kendı konum dısında daha once kk ya uyemıyım, yanı burda popüler olmak kk klubunde ayrıcalıklı olmak cabam yok, dedıgım gıbı sızler popüler olmamı ve kk klubunun fenomeni ılan edende sızsınız, yok kk klubu natlusa calısıyor vs vs uzarda uzar. Tum yasadıklarım ve yazdıklarım harfı harfıne dogru ve yalansızdır, kımseyıde ınandırma zorunlulugum yok ayrıca, acık net ve farklı bır ınsan oldugum kesın , bunu zaten burdakı bazı arkadaslar soyluyor, belkıde sıradan basit ınsanlar gıbı degılım belkı sız o yuzden benı sevmedınız, farklılıgım heryerde bellı oldugu ıcın sanırım sıze tuhaf geldı, neyse uzaktan takipdeyim artık.

canım anladık gideceksin..

kapıyı çarpıp gitmene ne gerek var??

Son düzenleme:
aktif olan konununuzdan da bunları söyleyebilirdiniz yeni konu açmaya ne gerek vardı,ayrıca herkes aynı fikirde ise aynaya dönüp bir bakın kendinize derim

Sen mi popülersin ben seni ilk defa görüyorum yeterince tanınmamışsın :1::ssz:

ben bu üyenin anlamsız saçma sapan konularını heryerde görmek zorundamıyım acabaaaaaaa:47:

wan minıt , wan minıt, valla her kafadan sacma sapan seyler, kimi dıyor yalan, kımı dıyor, senaryo, kımı dıyor, pısıkopat, kımı dıyor cadaloz, kımı dıyor evlerden uzak ırak aman da ama boyle gelin, yok üslubumu bozuk, yok kafası kıyak,yok kocasına allah sabır versın, yok 2, ci kocada fos cıktı, yok 3 maymunu oynuyor bıdı bıdıda bıdı bıdıııı, beni sizler buralara kadar taşıdınız kardesim, benim tavrımda, konusmamda, uslubumda bu, hıc degısmedımkı, degısmemı sızler ıstedınız, ama ben buyum arkadasım, benım burda popüler olma gıbı bır tavrım tarzımda yok, benı sız popüler yapıyorsunuz yorumlarınızla zorla yorum yaptıran yok size, sızlerı tanımam bılmem, bakınız benim uyelıgıme kendı konum dısında daha once kk ya uyemıyım, yanı burda popüler olmak kk klubunde ayrıcalıklı olmak cabam yok, dedıgım gıbı sızler popüler olmamı ve kk klubunun fenomeni ılan edende sızsınız, yok kk klubu natlusa calısıyor vs vs uzarda uzar. Tum yasadıklarım ve yazdıklarım harfı harfıne dogru ve yalansızdır, kımseyıde ınandırma zorunlulugum yok ayrıca, acık net ve farklı bır ınsan oldugum kesın , bunu zaten burdakı bazı arkadaslar soyluyor, belkıde sıradan basit ınsanlar gıbı degılım belkı sız o yuzden benı sevmedınız, farklılıgım heryerde bellı oldugu ıcın sanırım sıze tuhaf geldı, neyse uzaktan takipdeyim artık.

natlus kk da popülerlik diye bir sey yok canım olamazdı da.
ama ınan ki bır tek sen bunu basardın:31::1:

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha karpuz keseceğdik.....

sizin gibi bir kişilikten;

"pireye kızıp da yorgan yakamam" durumunu beklerdim...

pes edip kaçmak hiç yakışmadı :27:

popüler yerine "basitlikle dikkat çeken" diyebiliriz.

senin gibisiyle hiç tanışmamıştım..

"evet bi de böyleleri var" daki böylelerindensin natlus kusura bakma..

kocamın ailesine görgüsüz dediğimde bana evet hayatım diyor çok mutluyum diyebilen birisin yani. incelemelik vaka.

güle güle yolun açık olsun lütfen bi daha gelme :3:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back