kk hatunlarıyla yemekteyiz:)

aaa burayı bulduğum çok iyi oldu ..biz aile arasında yapıyoruz şmdi bu yarışmayı size hazırladığım menümü yazayım sizde yorum yazın ...bu pazar gününe kadar menüleri teslim etmemiz lazım

Başlangıç
**Ezo gelin çorbası
***Sucuklu gevrek börek
***peynirli kırmzı biber sarması

Ana Yemek

**marine edilmiş büftek( meksika usulü) fınırda mantar ve peynirli patates ile servis edilecek
**mısırlı pilav
***kürdanlı pana tavuklar( soslu bezelye ile sunulacak)
**mevsim salatası :)) ( herkes gibi)

Tatlı

** Krokanlı pasta

evet ciddi ciddi ben bunlarla aile içi yemekteyiz yarışmasında yarışacağım..sizce nasıl bir menü?

bu gevrek börek
my.php

buda biber sarması
my.php

bunlar başlangıçlardı ..buyurunn ..inşallah görüntüleyebilirsiniz..

aaa burayı bulduğum çok iyi oldu ..biz aile arasında yapıyoruz şmdi bu yarışmayı size hazırladığım menümü yazayım sizde yorum yazın ...bu pazar gününe kadar menüleri teslim etmemiz lazım

Başlangıç
**Ezo gelin çorbası
***Sucuklu gevrek börek
***peynirli kırmzı biber sarması

Ana Yemek
**marine edilmiş büftek( meksika usulü) fınırda mantar ve peynirli patates ile servis edilecek
**mısırlı pilav
***kürdanlı pana tavuklar( soslu bezelye ile sunulacak)
**mevsim salatası :)) ( herkes gibi)

Tatlı
** Krokanlı pasta

evet ciddi ciddi ben bunlarla aile içi yemekteyiz yarışmasında yarışacağım..sizce nasıl bir menü?

kürdanlı pane tavuk başlangıçtır ana yemek diye sunmuş naniknanik
mısırlı pilav hiç yemedim patlıcanlı yada garnitürlü olabilir ama mısır hmmm laelaelaelaelae
bu topiğin uyuzu ben olmak istiyorum arkadaşlar. nil, nika, hesabı..
mısır yemiyorum bezelye yemiyorum, maydonuz yemiyorum mantar yemiyorum vs vs vs. :nazar:

şaka biyana menü güzel olmuş canım. bende aile arasında düşündüm ama benim ilgimi çeken yemek değil mutfakta yapımı birde gizli yorumlar onları da yapacakmısınız?

şimdi menüm bu arkadaşlar... ayrıntıları anlatayımm .AMA KÜTFEN GÜLMEYİN , ÇOK BUNALMIŞTIK AİLECEK BÖYEL BİR DEĞİŞİKLİK OLSUN DEDİK :)) baya ciddi ciddi hazırlık yaptık ..özel kapalı kutular hazırladık( kişik sayısı kadar) herkes menülerini oraya atcak ve yemeğe gelinen kişinin menüsüne o gün bakılcak yorum yapılcak kameraya :)) yemekten sorna yine ayrı bir odada kağıtlara notlar yazılıp bir kavanoza atcaz.. ve tıpkı tv de olduğu gibi " pilavı tuzluydu ..kolay yemekti " diycez :)) kameraya....1 ay sonra puanlara ve yorumlara bakacağız hep birlikte güelceğiz... kazananda diğerleri toplanı pistediği bir şeyi alacak...

evet sizce birinciliğe oynar mıyım bu meniyle ?? birde aralarında yemek konusunda en tecrübesiz benim :))) en genç benim :))) oooo yarışma havasıan girdim birdenn

şimdi menüm bu arkadaşlar... ayrıntıları anlatayımm .AMA KÜTFEN GÜLMEYİN , ÇOK BUNALMIŞTIK AİLECEK BÖYEL BİR DEĞİŞİKLİK OLSUN DEDİK :)) baya ciddi ciddi hazırlık yaptık ..özel kapalı kutular hazırladık( kişik sayısı kadar) herkes menülerini oraya atcak ve yemeğe gelinen kişinin menüsüne o gün bakılcak yorum yapılcak kameraya :)) yemekten sorna yine ayrı bir odada kağıtlara notlar yazılıp bir kavanoza atcaz.. ve tıpkı tv de olduğu gibi " pilavı tuzluydu ..kolay yemekti " diycez :)) kameraya....1 ay sonra puanlara ve yorumlara bakacağız hep birlikte güelceğiz... kazananda diğerleri toplanı pistediği bir şeyi alacak...

süper fikir ama biz 4 kişiyiz eşim 7 yaşında oğlum ben ve bızdık nası olcek yapamayız size kolay gelsin

X