Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kk gsler iin losyon

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
35
mrb arkadaşlar bir sitede okudum sizinLe paylaşmak istedim AMA BEN KULLANMADIM MALZEMELER : 2 GR şerbetçi otu , 1 su bardagı kaynamış su HAZIRLANIŞI : malzemeler karıştırılıp soguyuncaya kadar demlenmeye bırakılır süzülür.gögüslere kompres yoluyla yedirilerek uygulanir şerbetçiotu,limon,portal ve diger narenciye türlerinide içine alan bitki ailesinden olup kokusu çok güzeldir. AYRICA : ŞERBETÇİOTU,içinde % 0.1 orannda yag bulundugundan - kemikleri güçlendirir. -tırnakları güçlendirir - dişleri saglamlaştırır - kan damarlarını güçlendirir./SIZE] ÖNEMLİ NOT : HAMİLELİK DÖNEMİNDE KULLANILMAZ !!! fisfisfis

canım ya evlisin eşin beğenmiyo işte ben bekarım banada beğenmiyorum dese inan çok üzülürüm onun için evlenmek istemiyorum kendim için istemiyorum öle böle kapatıyordun ama eşin ne bileyim ya of hayırlısı böyleymiş beter şeylerden korusun Rabbim

ben de bu dertten muzdaribim. Hamilelikte büyür belki evet ama ondan sonra daha da içi boşalıyomuş memelerin sanırım.Bi de pörsüyüp sarkıyolar galiba emzirme döneminden sonra:KK43:

Ben silikon düşünüyorum ama ne kadara malour, bir de silikonun zararları da varmış sanırım. Meme ucunda hissizlik filan gibi. Sonra dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmayalım..

slm ececimx senin de benim gibi göğüs büyüklüğüyle ilgili bir problemin var sanırım. Gerçi bu kötü bir giriş oldu ama kusura bakma :) yazdığın yazılardan yola çıkarak söyledim.
Merak ettiğim acaba denediğin herhangibir metod işe yaradı mı?? bir çok yöntem söyleniyor ama güvenip yapamıyorum.Sen de zaten ben denemedim diye açmışsın topici acaba deneyip te işe yaradığını gören var mı??

Mesajın başı için tekrar özür dilerim :KK70:

Not: özel mesaj yollayacaktım ama malsef kapalıymış özel mesajın o yüzden yollayamadım topic amacını saptırdıysam özür dilerim siteyi googledan araştırırken buldum ve üye oldum. yeni olduğum için çok bir bilgim yok mazur görünüz :KK66:

yokkkk cnm hiç önemi yok kalbin temiz olsunda ne dersn de naniknanik ben kara üzüm çekirdegi tozu yiyorum 1 ay oluck işte dsolgunlaşma var ama gözle görülür diil a.s.a.s.

mrb arkadaşlar bir sitede okudum sizinLe paylaşmak istedim AMA BEN KULLANMADIM MALZEMELER : 2 GR şerbetçi otu , 1 su bardagı kaynamış su HAZIRLANIŞI : malzemeler karıştırılıp soguyuncaya kadar demlenmeye bırakılır süzülür.gögüslere kompres yoluyla yedirilerek uygulanir şerbetçiotu,limon,portal ve diger narenciye türlerinide içine alan bitki ailesinden olup kokusu çok güzeldir. AYRICA : ŞERBETÇİOTU,içinde % 0.1 orannda yag bulundugundan - kemikleri güçlendirir. -tırnakları güçlendirir - dişleri saglamlaştırır - kan damarlarını güçlendirir./SIZE] ÖNEMLİ NOT : HAMİLELİK DÖNEMİNDE KULLANILMAZ !!! fisfisfis

Kızlar ben bu yolu denedim.gerçi yanlış okumusum içtim ve kompres yaptım :kedi: sakın içmeyin tadı kötü,bira üretiminde kullanıldıgı için baş dönmesi yapabiliyor sırnaşık şey hergün yapmalısınız,faydasını goreceksiniz ben 1 ay kullandım dolgunluk sagladı beden atlamadım :eek: sıkıldım bıraktım ama tekrar başlıcam herkse kolay gelsin pes etmek yok zafer bizim olacak:hooray:

X