- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
canım bence bu ihmal edilecek bir konu değil.keşke senin yaşındayken ben de durumun farkına varsaydım ama derslerden kendimle uğraşacak vakti bulamıyodum.iş işten geçmeden hemen bir doktora görün.endokronoloji bölümüne git.yaşın küçükken bir çaresi bulunur.şimdi uğraşmazsan inan ilerde çok pişman olursun.bi de gelişme çağında bol bol ye,zayıf kalma canım.opuyorumnanaktan
hormonlarla ilgili bir bölüm canım,hormon bozukluğu ,gelişme geriliği olduğunda bu bölüm ilgileniyo
elanur yaaa bende mi gitsem şu endokrinolojiye yaşta 19 ama belki hala erkendir yavvv :jeyyar: :jeyyar:
endokrnolojiye gitmek istedm ama 18 i doldurman gerekir demişlerdi bana :uhm:
nisan ayı flandı annemle gtmek istedik 18 dolmadan vücuda müdehale edemeyiz dediler kızlar 18 olmadan giden var mı :uhm:
pediatrik endokrinolojiye gidebilirsin tabi göğüs için bişi yaparlar mı bilemem
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tatlım kusura bakma guluyorum.. canım senın henuz yasın 17 gelısımını bıle tamamlamamamıssın ustelık..su an hıc bısey yapamazsın kı sen goguslerıne.. bu cok yalnıs olur.. bıtkısel dahı gogus buyutucu kullansan gelısımın ıcın zararlı sekteye ugratırsın.. :teselli: herseyın zamanı var.. ustelık genelde bu tarz genetık seyler aılede ırsıdır .. bak aılende de varmıs.. :1closedeyes: cok fazla dert etme zamanı geldıgınde buyudugunde nsıl oldugunu sen bıle anlamazsın.. :jeyyar: o yuzden bukadar erken yasta bole seyler dusunme.. vereliniortak
bilemiyorum ki,gitsen bir şey kaybetmezsin ,en azından hormonlarında bir dengesizlik varsa ilaç verir doktor,hormonların düzene girer ve sonra belki de istediğin gelişmeyi sağlarsın.demeye değer.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?