Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kk Gsler ( Bir bakn yardm )

canım bence bu ihmal edilecek bir konu değil.keşke senin yaşındayken ben de durumun farkına varsaydım ama derslerden kendimle uğraşacak vakti bulamıyodum.iş işten geçmeden hemen bir doktora görün.endokronoloji bölümüne git.yaşın küçükken bir çaresi bulunur.şimdi uğraşmazsan inan ilerde çok pişman olursun.bi de gelişme çağında bol bol ye,zayıf kalma canım.opuyorumnanaktan

endokronoloji bölümü tam olarak neyki ben bilmiyorumm :sinifsinif:

endokrnolojiye gitmek istedm ama 18 i doldurman gerekir demişlerdi bana :uhm:
nisan ayı flandı annemle gtmek istedik 18 dolmadan vücuda müdehale edemeyiz dediler kızlar 18 olmadan giden var mı :uhm:

endokrnolojiye gitmek istedm ama 18 i doldurman gerekir demişlerdi bana :uhm:
nisan ayı flandı annemle gtmek istedik 18 dolmadan vücuda müdehale edemeyiz dediler kızlar 18 olmadan giden var mı :uhm:

pediatrik endokrinolojiye gidebilirsin tabi göğüs için bişi yaparlar mı bilemem

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tatlım kusura bakma guluyorum.. canım senın henuz yasın 17 gelısımını bıle tamamlamamamıssın ustelık.. :nazar: su an hıc bısey yapamazsın kı sen goguslerıne.. bu cok yalnıs olur.. bıtkısel dahı gogus buyutucu kullansan gelısımın ıcın zararlı sekteye ugratırsın.. :teselli: herseyın zamanı var.. :kahve: ustelık genelde bu tarz genetık seyler aılede ırsıdır .. bak aılende de varmıs.. :1closedeyes: cok fazla dert etme zamanı geldıgınde buyudugunde nsıl oldugunu sen bıle anlamazsın.. :jeyyar: o yuzden bukadar erken yasta bole seyler dusunme.. vereliniortak

ben de 17 yim ama yaşım çok geçmeden büyütmem lazım diye düşünüyorum..benimkiler de çok küçük ve hazır daha başındayken hormonlar aktifken bişiyler yapmak istiyorum..forumda önerilen masaj teknikleri,bitki vss uygulasam bişey olmaz dimi??

Son düzenleme:
Çocuk Endokrinolojisi Nedir?

Hormonlar değişik salgı bezlerinden dolaşıma salınan, vücudumuzun düzenli çalışmasında çok önemli olan ve genelde protein ve glukoprotein yapısındaki maddelerdir. Hormonlar organizmanın birçok fonkksiyonunun doğru çalışması ve gelişmesi için çok önemlidir. Örneğin bir çocuğun normal büyümesi direkt olarak hormonlarla yakın ilişkilidir.
Endokrinoloji Bilimi vücudumuzun hormonlar ve bunları salgılayan salgı bezleri ile ilgili sorunları ve hastalıkları ile uğraşan tıp bilimin dalıdır.
Çocuk Endokrinolojisi veya tıp diliyle Pediatrik Endokrinoloji ise yenidoğan döneminden 18 yaşına kadar olan bebek, çocuk ve ergenlerde görülen;

büyüme gerilikleri
boy kısalıkları
erken ergenlik,
gecikmiş ergenlik
şeker hastalığı (diyabet)
hipoglisemi (kan şekeri düşüklüğü)
şişmanlık (obezite)
guatr ve tiroid bezi hastalıkları (hipotiroidi-hipertiroidi)
cinsel gelişim bozuklukları
penis sorunları
böbrek üstü bezi hastalıkları
adet düzensizlikleri
aşırı tüylenme
hipofiz bezi hastalıkları
Turner sendromu
D vitamini ile ilgili hastalıklar
Kalsiyum ve fosfor metabolizması ile ilgili bozukluklar
başta raşitizm olmak üzere değişik kemik hastalıkları
gibi endokrinolojik sorunların tanı, tedavi ve izlemleri ile ilgilenir.

Çocuk Endokrin Uzmanları tıp fakültesini ve 5 yıllık Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimlerini tamamladıktan sonra, en az 3 yıl çocuk endokrinolojisi dalında eğitim alırlar ve gerekli sınavları geçtikten sonra Çocuk Endokrin Uzmanı olmaya hak kazanırlar.

Çocuklar sürekli büyüme ve gelişme trendi içinde olduklarından küçük erişkinler olarak kabul edilemezler. Birçok fizyolojik ve psikolojik özellikleri erişkinlerden farklıdır. Çocuklardaki erken dönemlerde görülebilecek endokrin sorunlar erken tedavi edilmezlerse daha sonraki yaşamlarında ciddi olumsuzluklara neden olabilir. Çocukların endokrin bozuklukları ve hormonal problemleri mutlaka bir Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı tarafından takip ve tedavi edilmelidir.
ALINTIDIR!

bilemiyorum ki,gitsen bir şey kaybetmezsin ,en azından hormonlarında bir dengesizlik varsa ilaç verir doktor,hormonların düzene girer ve sonra belki de istediğin gelişmeyi sağlarsın.demeye değer.a.s

kuzum ama ben ilaç kullanmam istememki hormon ilacı yani birçok zararlı etkisi war ne bilim tüylenme müylenme yapar kilo alırım falan allah muhafaza mem yi büyütiyim derken her yerim büyür insanlıktan çıkarım falan allah muhafaza yanimm :1ninca:

ben gitcem anaormallik varsa yaşım geçmeden hallolur kaydirigubbakcemile2
sonra büyürse biraz da ben desteklerim 80 olrlar kaydirigubbakcemile3

kız 80 beden desteklide benim üste değiyo memiş ama öle bi dolu dolu diil yani yandan bakınca hala boşluk war oda olmasa tam süper olcak ama :S:S

ben 17 yaşındaym ve çok erken regli oldum 5. sınıfta flndım düşünün daha çocuktum boyumun uzaması da yavaşladı ve göğüslerim de büyümüo zamanı geçmeden bşyler denemye çalışıorm özellikle besinlerle..

cnm aynı yaştayız ve ben bu yaz adaçayı içtim ve hurma yedim.masaj göğüs kaslarını çalıştırıcı hareketler vs. veee sonuç mükemmel.adaçayı östrojeni artırdığı için çok fayda ediyo.günde en fazla 2 fincan içmelisin.2tane de hurma at azına olsun bu iş:eek:

X