Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kk Gsler ( Bir bakn yardm )

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
merhaba belki diceksiniz çok erken die ama ben 17 yaşındayım ve göğüslerim 75 bedeni bile çok zor kaplıyor. neredeyse bir avucum kadar faslası değil hiç büyümüycek gibi duruyorlar buda moralimi bozuyor giydiğim bikini bile yakışmıyor çocuk gibi göüslerim var ne yapıcam bilmiyorum çok geç olmadan birşeyler yapmak istiyorum tam zamanındayken. herhangi bir masaj tekniği yada bir ilaç vs gibi her türlü önerinizi bekliyorum çok moralim bozuk ailemde küçük göğüslülerde büyük göğüslülerde var :KK43: lütfen başınızı şişirdim kusura bakmayın :KK43:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tatlım kusura bakma guluyorum.. canım senın henuz yasın 17 gelısımını bıle tamamlamamamıssın ustelık.. :nazar: su an hıc bısey yapamazsın kı sen goguslerıne.. bu cok yalnıs olur.. bıtkısel dahı gogus buyutucu kullansan gelısımın ıcın zararlı sekteye ugratırsın.. :teselli: herseyın zamanı var.. :kahve: ustelık genelde bu tarz genetık seyler aılede ırsıdır .. bak aılende de varmıs.. :1closedeyes: cok fazla dert etme zamanı geldıgınde buyudugunde nsıl oldugunu sen bıle anlamazsın.. :jeyyar: o yuzden bukadar erken yasta bole seyler dusunme.. vereliniortak

Bence de,sen hala gelişme dönemindesin.Fazla oynama derim ben de.Ben 22ime girdim hala destekli 75i doldurmuyolarmirmirmirmir
Sadece büyümesini engelleyecek şeyler yapma derim ben,o da forumda bazı başlıklarda yazıyoo.sengözlerimebaksanab

tatlım daa yeni büyümeye başlamıştır onlar..arkadşlarında büyüdü de mi böle taktın noldu?? yapmaman gerekenleri yapma yeter bencede..örneğin elinden geldiince sütyensiz olmaya özen göster..rahat bırak ki büyüsünler diil mi kaydirigubbakcemile3

henüz başlangıç dönemindesin...
hem çok büyük gögüs iyi değildir...şişman gösterir,ayreti durur...seninki 80 i bulur,oda idealdir zaten...korkma...

merhaba belki diceksiniz çok erken die ama ben 17 yaşındayım ve göğüslerim 75 bedeni bile çok zor kaplıyor. neredeyse bir avucum kadar faslası değil hiç büyümüycek gibi duruyorlar buda moralimi bozuyor giydiğim bikini bile yakışmıyor çocuk gibi göüslerim var ne yapıcam bilmiyorum çok geç olmadan birşeyler yapmak istiyorum tam zamanındayken. herhangi bir masaj tekniği yada bir ilaç vs gibi her türlü önerinizi bekliyorum çok moralim bozuk ailemde küçük göğüslülerde büyük göğüslülerde var :KK43: lütfen başınızı şişirdim kusura bakmayın :KK43:

tatlım haklısın.benim de öyleydi ve hala öyle.ben sana sunu yap derdim ama zaten kesin bir yol yok ve biz de gelistiremiyoruz gögüsleri.forumdaki yontemlerden zararsız bir yöntem sec ve uygula en mantıklısıyerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tatlım kusura bakma guluyorum.. canım senın henuz yasın 17 gelısımını bıle tamamlamamamıssın ustelık.. :nazar: su an hıc bısey yapamazsın kı sen goguslerıne.. bu cok yalnıs olur.. bıtkısel dahı gogus buyutucu kullansan gelısımın ıcın zararlı sekteye ugratırsın.. :teselli: herseyın zamanı var.. :kahve: ustelık genelde bu tarz genetık seyler aılede ırsıdır .. bak aılende de varmıs.. :1closedeyes: cok fazla dert etme zamanı geldıgınde buyudugunde nsıl oldugunu sen bıle anlamazsın.. :jeyyar: o yuzden bukadar erken yasta bole seyler dusunme.. vereliniortak

canım ailemde bu durum var yazmadım iyi okuduysan büyük ve küçük göğüslülerde var yazdım. Yani sırf küçük göğüslüler ağırlıklı deseydim bu sözünü anlardım Fakat neredeyse eşit durumda her büyüklükte var şu daha fazla diyemem...kafamçokkarıştı

canım aslında bu birazda ilk nezaman regl gördüğünle alakalı yani yeni yeni regl görüosan daha çok büyür mesela ben 13 yaşında regl gördüm ve diyebilrimki 15 yaşında nasılsa halaa aynı boyutta göğüslerim ve şuandada 19 yaşındayım yani ama ben ozamanlar hiçbişey yapmamıştım hatta annem fln diodu acaba bi sorun mu var niye büyümüo :KK70: :KK70: senin dediğin gibi avucumun içi kadar ne yaparsam yapim büyümüoo napalımm :KK43: tek umudum üniversiteyi bitirdikten sora ilk maaşımla silikon yaptırmak kaydirigubbakcemile3

canım aslında bu birazda ilk nezaman regl gördüğünle alakalı yani yeni yeni regl görüosan daha çok büyür mesela ben 13 yaşında regl gördüm ve diyebilrimki 15 yaşında nasılsa halaa aynı boyutta göğüslerim ve şuandada 19 yaşındayım yani ama ben ozamanlar hiçbişey yapmamıştım hatta annem fln diodu acaba bi sorun mu var niye büyümüo :KK70: :KK70: senin dediğin gibi avucumun içi kadar ne yaparsam yapim büyümüoo napalımm :KK43: tek umudum üniversiteyi bitirdikten sora ilk maaşımla silikon yaptırmak kaydirigubbakcemile3

ya canım dediğin gibi işte daha gelişme dönemindeyim ve gelişimim bittikten sonra eğer hala büyüme olmassa bu tür şeylere mecbur kalıcam istemiyorum ameliyat falan olmak onun için bişiler yapmak istiyorum kendi göğüslerim olsun ek bişiler olmasın istiyorum :KK43:

canım ailemde bu durum var yazmadım iyi okuduysan büyük ve küçük göğüslülerde var yazdım. Yani sırf küçük göğüslüler ağırlıklı deseydim bu sözünü anlardım Fakat neredeyse eşit durumda her büyüklükte var şu daha fazla diyemem...kafamçokkarıştı

gayet ıyı okudum .. :1closedeyes: benım yalnızca bahsettıgım aıleden olup olmaması degıl henuz yasının kucuk olması.. :nazar: zamanla vucudun sekıllenecektır.. a.s farklı seyler deneyıp yapmaman ıcın soyledım.. cok takılacak bı durum degıl ınan bana.. zemuszemus zaman gectıkce sende fark edıceksın
.. :teytey:

aranıza yeni katıldım liseye geçtim. bişey soracaktım :-) ya arkadaşlarım sütyen bile takıyolar ve bana küçüksün diye dalga geçiyorlar yaa. şey acıyor göğüslerım bıraz acaba büyüyorlar mı ? bunu merak etmiştim.

aranıza yeni katıldım liseye geçtim. bişey soracaktım :-) ya arkadaşlarım sütyen bile takıyolar ve bana küçüksün diye dalga geçiyorlar yaa. şey acıyor göğüslerım bıraz acaba büyüyorlar mı ? bunu merak etmiştim.

canım bence bu ihmal edilecek bir konu değil.keşke senin yaşındayken ben de durumun farkına varsaydım ama derslerden kendimle uğraşacak vakti bulamıyodum.iş işten geçmeden hemen bir doktora görün.endokronoloji bölümüne git.yaşın küçükken bir çaresi bulunur.şimdi uğraşmazsan inan ilerde çok pişman olursun.bi de gelişme çağında bol bol ye,zayıf kalma canım.opuyorumnanaktan

ya annemle felan konuştum. onun da baya küçük, genetik sanırım. ya acıyor dedim elleyince felan, büyüyor ondan dedi benimde öyleydi felan dedi. hiç yok da değil ama, yani arkadaşlar kadar olsun istiyorum. ve zayıf sayılırım yeterince..

X