Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar hesap ayarlarımı tamamen gizli yaptım. Ancak Google dan konumu aratınca çıkıyor. Kk de paylaştığımız konular internet aramasına açık mı? Hesabımız gizli olsa da okunuyor mu üye olmayanlar tarafından?
Evet.Arkadaşlar hesap ayarlarımı tamamen gizli yaptım. Ancak Google dan konumu aratınca çıkıyor. Kk de paylaştığımız konular internet aramasına açık mı? Hesabımız gizli olsa da okunuyor mu üye olmayanlar tarafından?
Evet. Ben öyle üye oldum. Siteden tam haberim yoktu. Baska bir konu için google araması yaptım. Bura çıktı.
Aynı başlıkla mı bulması gerekir yani konumun içeriğinden herhangi bir kelime yi arattı diyelim bir konumu buldu okudu. Profilden tüm konularımı görebiliyor mu?Okunuyor dışarıdan ama çok tesadüf olması lazım ya da açtığın başlığı bilmesi lazım tanıdığın kişinin karşısına çıkması için.
Tüm konularını göremez profilin kapalıysa. Sadece o başlığı direkt araması lazım. Zor yani mesela sevgilimden ayrıldım başlığı aratılsa Google de bi dünya içerik çıkıyor kadınlar kulübünde bile bu başlıkta Bi sürü konu var. Çok Spesifik Bi başlık olması lazım ki ha diyince bulsun.Aynı başlıkla mı bulması gerekir yani içeriğinden herhangi bir kelime çıktı diyelim bir konumu buldu okudu. Profilden tüm konularımı görebiliyor mu?
Profiliniz kapalıysa tüm konuların adını vs göremez fakat mesajlarınızı görür.Aynı başlıkla mı bulması gerekir yani içeriğinden herhangi bir kelime çıktı diyelim bir konumu buldu okudu. Profilden tüm konularımı görebiliyor mu?
Profiliniz kapalıysa tüm konuların adını vs göremez fakat mesajlarınızı görür.