Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bencede hepsi birde herkesten sıkılınca sığınak gibi geliyor bana. Yorgunlugumu atıyorum. Çok ilğinç ve zekice konular sayesinde bilgi ediniyorum. Sevgiyle kalın.
esram burasi bagimlilik yapiyor ve guzel paylasimlar oluyor burda ben evdekilerle kavga ediyorum cocuklarimla senin siran benim siram diye ben kk yi cok seviyorum burdan ayrilamam asla tanidiklara tavsiye ediyorum uye olun diye burdaki arkadasliklari sanalda olsa seviyorum burda derlerimizi uzuntularimizi ve sevinclerimizi payalsiyoruz bir nevi psikolok gibi burasi ben kk yi cok ama cok seviyorum tabi butun uyeleride
Bir bilsem neden, ama ben zaten KK-kolik olmusum, belki herhangi bir zamana bagli olmayisimdan dolayidir, istedigim an KK bana Bilgisayarim kadar yakin.. eee tabii ordaki arkadaslarimda