KK daki' pretty woman' buraya!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
KK daki en özel ve en sevdiğiniz arkadaşlarımızı tanımaktan onur duyarız ve kendilerini buraya alalım ve ilan edelim 'pretty woman'larımızı olur mu?neden o sizin için özel ,o size neyi anlatıyor gibi onu sevme şekilleriniz ve nedenlerinizi merak ediyorum arkadaşlar haydi buraya bakalım!a.s
bizler belki daha önce denk gelmişizdir belki de gelmemişizdir ama böylelikle belki de daha çok insanı tanır ve paylaşımlarımızı aktarmış oluruz arkadaşlar haydi kadınlar HEP ELELE!a.s.

Son düzenleme:
benim için kk da özel olan bir insan oldu...arkadaş listem de bile yok,ama içimde onun için hissettiğim o hisler anlatılmaz yaşanılırdı..''YESLOVE''

YESLOVE bir konu açmış tüm içtenliğinle öyle samimi duygularla anlatmış ki, hayatındaki en büyük arzusunu.. ve bu arzusuna rağmen yaptığı fedakarlık ve içinde yaşadığı mücadeleyi...çok etkilenmiştim o an,istemsiz gözyaşlarım klavyenin üzerine bir bir dökülmüş,ve ben o an onu hissetim sanki yeslove 'yı hissettim,onun acısını ,acım hissettim..o an onun yanına bir melek olup gidebilmeyi ve o çok istediği, MUCİZEsini onun bedenine kondurabilmek istedim...

evet! yapamazdım bunu,kanatlanamazdım...ama onun için,gözyaşlarımla beraber ,hatta burnumun akıntılarını silmekle beraber:KK66: göğe doğru uzatıp bakışlarımı,el açıp yüce Allah'ıma, yeslove için onun mucizesini diledim,kendim için diler gibi,çok yakınımdaki biri gibi...

bunu paylaşmak istedim ..neden bilmem, ama, aramızda böyle içten sıcak,sımsıcak,içten ve duygulu bir anı yaşandı...o anı yaşadıkça hala onun için ,yüreğimden taşıyor bu dileğim..

o beklediğiniz mucizeleriniz bir kelebek gibi konsun bedeninize ve bir ömür boyu o kelebeklerinizin renkleri, tebessümleriniz olsun... hepinize sevgilerrrr...:)

( konu tüp bebek ile ilgiliydi,ve bahsettiğim mucize de bir bebek ve onun annelik hasreti idi)

Son düzenleme:
benim için kk da özel olan bir insan oldu...arkadaş listem de bile yok,ama içimde onun için hissettiğim o hisler anlatılmaz yaşanılırdı..''YESLOVE''

YESLOVE bir konu açmış ve tüm içtenliğinle öyle samimi duygularla anlatmış ki hayatındaki en büyük arzusunu ve bu arzusuna rağmen yaptığı fedakarlık ve içinde yaşadığı mücadeleyi...çok etkilenmiştim o an,istemsiz gözyaşlarım klavyenin üzerine bir bir dökülmüş,ve ben oan onu hissetim sanki yeslove 'yı hissettim,onun acısı,acım hissettim..o an onun yanına bir melek olup ogidebilmeyi ve o çok istediği,MUCİZEsini onun bedenine kondurabilmek istedim...evet! yapamazdım ama bunu,kanatlanamazdım...ama onun için,gözyaşlarımla beraber burnumun akıntılarını silmekle beraber:KK66: göğe doğru uzatıp bakışlarımı,el açıp yüce Allah'ıma, yeslove için onun mucizesini diledim,kendim için diler gibi,çok yakınımdaki biri gibi...

bunu paylaşmak istedim neden bilmem ama,aramızda böyle içten sıcak,sımsıcak,içten ve duygulu bir anı yaşandı...o anı yaşadıkça hala onun için ,yüreğimden taşıyor bu dileğim..o beklediğiniz mucizeleriniz bir kelebek gibi konsun bedeninize ve bir ömür boyu o kelebeklerinizin renkleri, tebessümleriniz olsun... hepinize sevgilerrrr...:)

( konu tüp bebek ile ilgiliydi,ve bahsettiğim mucize de bir bebek ve onun annelik hasreti idi)
Bende kendimi yalnız hissettiğim ve zor zamanlar yaşadığım dönemde buraya ilk girdiğim günden beri yanımda bana destek ve moral olan sevgili eldeniz ablamı sadece ve sadece en özelim en güzelim demek istiyorum.o güzel kalbinin ,güzel yüreğinin hep bana bakan tarafına minttar olacağım hep benim Eldeniz Ablam ol !

fragola.... canım benim ilk göz ağrım , her daim, her şekilde yanımda olan, hem güldüren, hem ağlatan, elinden geldiğince, dili döndüğünce beni teselli eden canım dostum a.s.

bambusi... bacım ,herşeyim,dert ortağım, evimin içindeki varlık,sitemlerime, kaprislerime,herbişeyime amenna diyenim, tokat manyağı yaptığım halde gıkı çıkmayan ,sabahlara kadar beni kılıktan kılığa sokmayı beceren , beni hiç yalnız bırakmayan canım dostum a.s.

dıptısdıptıs... dertlerimin diğer ortağı, her daim yardıma koşan , hiç bıkmadan, usanmadan
yanımda olan , şakalarımla zaman zaman bunalttığım , kızdırdığım ama yinede beni terketmiş gibi görünsede hiç terketmeyen canım dostuma.s.

veee o ... hayatıma en son giren değerli insan tüp bebeğe gideceğim günün akşamı yazdığı yorumlarla içime kadar işleyip, yanıma kadar geldiğini bana hissettirip omzunda ağlamamı sağlayan ve her daim yorumları ile beni göz yaşlarına boğan güzel insan... daha tanışmadık bile, yorumlar dışında görüşmedik bile ama her girişimde ne yapmış ne etmiş diye baktığım online mi değilmi diye kontrol ettiğim değerli insan benim için çok özelsin ve hep öyle kalacaksın ... güzel yorumların ve güzel yüreğinle bu kadar yakınımda olduğun için kanatlanıp yüreğime konduğun için çok teşekkürler sana __ROUGE__a.s.

iyiki sizleri tanımışım ve iyiki sizler varsınız sizleri çok ama çok seviyorum ve tanıyamadım ama dualarını benden eksik etmeyen tüm arkadaşlarım....

fragola.... canım benim ilk göz ağrım , her daim, her şekilde yanımda olan, hem güldüren, hem ağlatan, elinden geldiğince, dili döndüğünce beni teselli eden canım dostum a.s.

bambusi... bacım ,herşeyim,dert ortağım, evimin içindeki varlık,sitemlerime, kaprislerime,herbişeyime amenna diyenim, tokat manyağı yaptığım halde gıkı çıkmayan ,sabahlara kadar beni kılıktan kılığa sokmayı beceren , beni hiç yalnız bırakmayan canım dostum a.s.

dıptısdıptıs... dertlerimin diğer ortağı, her daim yardıma koşan , hiç bıkmadan, usanmadan
yanımda olan , şakalarımla zaman zaman bunalttığım , kızdırdığım ama yinede beni terketmiş gibi görünsede hiç terketmeyen canım dostuma.s.

veee o ... hayatıma en son giren değerli insan tüp bebeğe gideceğim günün akşamı yazdığı yorumlarla içime kadar işleyip, yanıma kadar geldiğini bana hissettirip omzunda ağlamamı sağlayan ve her daim yorumları ile beni göz yaşlarına boğan güzel insan... daha tanışmadık bile, yorumlar dışında görüşmedik bile ama her girişimde ne yapmış ne etmiş diye baktığım online mi değilmi diye kontrol ettiğim değerli insan benim için çok özelsin ve hep öyle kalacaksın ... güzel yorumların ve güzel yüreğinle bu kadar yakınımda olduğun için kanatlanıp yüreğime konduğun için çok teşekkürler sana __ROUGE__a.s.

iyiki sizleri tanımışım ve iyiki sizler varsınız sizleri çok ama çok seviyorum ve tanıyamadım ama dualarını benden eksik etmeyen tüm arkadaşlarım....

BENİM SAYEMDE BİRARAYA GELDİNİZ VE BAKIN Kİ BU SEN İN ÇOK ÖZEL DEDİĞİN İNSAN BENİM KANIM CANIM BİTANEM HERŞEYİM VE BİRİCİK ABLAM SEN NE KADAR UZAKSAN O DA BANA O KADAR UZAK TEK ORTAK YANIMIZ BU SENİNLE BELKİDE UMARIM HAYATIN BOYUNCA HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR DOYA DOYA KUCAĞINA ALDIĞIN BİR EVLADIN OLUR İNŞALLAH TEZ ZAMANDA CANIM ...BENİ UNUTTUNUZ BİR AN YA a.s.

ve yine buluştuk,aynı konuda arka arkaya ,birbirimizden bağımsız ve habersizken...
sanırım sevgi böyle birşey...

yeslove; çok tşk ederim..yüreğindeki güzellik mucizene yansısın ...

ve yine buluştuk,aynı konuda arka arkaya ,birbirimizden bağımsız ve habersizken...
sanırım sevgi böyle birşey...

yeslove; çok tşk ederim..yüreğindeki güzellik mucizene yansısın ...

canımsın Allah senden ve diğer tüm dostlarımdan razı olsun ve bende sana çok teşekkür ederim... Rabbim seni ve hazinelerini hep korusun bir ömür mutluluğunuz daim olsun herşey gönlünüzce olsun...özelden mesat atam aşkımı ordan ilan edem diye çok uğraştım ama mesaj kabul etmiyormuşsun sırnaşık şey

bu arada diğer tüm arkadaşlarıma da sevgiler...
-badem-
_NEVİN_
Adıvar
gülden
details
sihirsensin
ve sayamadıklarım.. kk ya da tşk'ler...

bilmiyorum artık ya beni unuttunuzz..yada beni pretty woman kızlarından saymıyorsunuz....
ask olsun

bilmiyorum artık ya beni unuttunuzz..yada beni pretty woman kızlarından saymıyorsunuz....
ask olsun

aşk olsun canım ya seni nasıl unuturum ben şekerim sen de benim bitanemsin unutma ama böylelikle bak unutulmuş olanlar yada unuttuğumuzu sananlar yeniden bizimle olur ve bir araya geliriz.beni de unuttular ya canım napalım olsun aşk olsun valla!:1hug:

arkadaşlar ben arkadaş listemde olan herkesi çok seviyorum ayırım yapamıyorum hpsi benim için 100 numara

sihirsensin sana ayrıca teşekkür ediyorum beni de saydığın için

en iyi dostum olan bartuarda adlı üyemiz benim pretty women'ım.o dostum kardeşimden yakın sırdaşım.çok sık sık bir araya gelemesekte hiç uzak hissetmem kendime.ne zaman bi derdim olsa dinler yardımcı olur.kaydirigubbakcemile5Dosttur ...öpüyorum seni fıstıkçım...a.s.

X