fragola.... canım benim ilk göz ağrım , her daim, her şekilde yanımda olan, hem güldüren, hem ağlatan, elinden geldiğince, dili döndüğünce beni teselli eden canım dostum a.s.
bambusi... bacım ,herşeyim,dert ortağım, evimin içindeki varlık,sitemlerime, kaprislerime,herbişeyime amenna diyenim, tokat manyağı yaptığım halde gıkı çıkmayan ,sabahlara kadar beni kılıktan kılığa sokmayı beceren , beni hiç yalnız bırakmayan canım dostum a.s.
dıptısdıptıs... dertlerimin diğer ortağı, her daim yardıma koşan , hiç bıkmadan, usanmadan
yanımda olan , şakalarımla zaman zaman bunalttığım , kızdırdığım ama yinede beni terketmiş gibi görünsede hiç terketmeyen canım dostuma.s.
veee o ... hayatıma en son giren değerli insan tüp bebeğe gideceğim günün akşamı yazdığı yorumlarla içime kadar işleyip, yanıma kadar geldiğini bana hissettirip omzunda ağlamamı sağlayan ve her daim yorumları ile beni göz yaşlarına boğan güzel insan... daha tanışmadık bile, yorumlar dışında görüşmedik bile ama her girişimde ne yapmış ne etmiş diye baktığım online mi değilmi diye kontrol ettiğim değerli insan benim için çok özelsin ve hep öyle kalacaksın ... güzel yorumların ve güzel yüreğinle bu kadar yakınımda olduğun için kanatlanıp yüreğime konduğun için çok teşekkürler sana __ROUGE__a.s.
iyiki sizleri tanımışım ve iyiki sizler varsınız sizleri çok ama çok seviyorum ve tanıyamadım ama dualarını benden eksik etmeyen tüm arkadaşlarım....