KK 'daki ilk arkadaşınız kim?

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.246
556
248
KK yeni uye oldunuz ve ilk arkadasiniz kim oldu ?:enbuyukkk:
buyrun paylasalim kizlar...buyrunnnnnnnnn

benim ilk arkadasim seydam cim opuyorumnanaktan

Sitede ilk konuştuğum ve canım olan uğur böcüğüm
ah ah evlendi barklandı bizi kendisinden mahrum bıraktı :a015:
amann yeterki mutlu olsun kuzum opuyorumnanaktan

kk da ilk arkadaşım life_city. ilk onu eklemiştim ama bi türlü sohbet etme fırsatı bulamadık.

paranomanyak var bide canım benim, msn de telde görüşüyoruz.olumunekankayizsmile bigün yüzyüze görüşme fırsatımız olur inşallah.opuyorumnanaktan

hahahah why_be bebişimmm aynen ilk arkadaşımsın burda ve tek de :lepi: seni buldum başka kimseye de ihtiyaç duymadım walla

KK yeni uye oldunuz ve ilk arkadasiniz kim oldu ?:enbuyukkk:
buyrun paylasalim kizlar...buyrunnnnnnnnn

benim ilk arkadasim seydam cim opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanahh canim benim ilk oldugumu bilmiyordum cok sevindim iyikide olmusuz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim ilk olarak masumum arkadaşım arada yazışırız burdan bide kahvebahane vardı bana arkadaşlık teklif etti sonra ortadan kayboldu.akannehir

ilk sedefonur du arkadaş olarak eklediğimde konuştuğumda çünkü daha üye olduğum dakikada ilk merabasını çekmişti arkedeşim çokta sıcak gelmişti vallaha burdan öpüorum seni sedefcim canıma arkadaşımopuyorumnanaktan

yüzdeyüzakrep ilk arkadaşım burada....
arkadaş listesine dahil ettiğim ilk kim bilmiyorum ...
ama ilk iletişime geçtiğim akrep'im opuyorumnanaktan

benim de aysh diye bir arkadaşım vardı msn filan baya ilerletmiştik muhabbeti bir abla gibi davranırdı
ama sonra ortadan kayboldu kaç defa ileti filan gönderdim yok
merak da ediyorum onu

nameless ve nesterin çok severim ikisinideolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…