• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da sevilmeye deer bulduklarmz..

temiz, seviyeli bir site....Makyaj malzemeleri sayesinde tanışmıştık....
O gün bugün vazgeçemediklerim arasında... Her insan ayrı bir dünya...Ve o dünyaları keşfetmeye çalışmak, yorumlar yapmak, fikirlerinize ihtiyaç duyulmasını duymak çok hoş bir duygu...
Sizi hiç tanımayan insanlar bir derdiniz olduğunda sizin için dua ediyorlar... Bir konuya objektif yorumlar alabiliyorsunuz. Hayat bu... yaşa başa bakmaz valla.. Kendimden yaşça küçük olanların bir yorumları var ki şerbet tadında....

seviyorum..........

her sabah uyandıgımda elimi yüzümü yıkamadan pc nini tuşana basıyorum........
alışkanlık yaptı ....
merak ediyorum ne topikler açıldı diye.....
geyikte çogu arkadaşın özellerini biliyoruz paylaşıyoruz acaba ne oldu diye merak ediyorum......
canım sıkıldıgında yada mutlu oldugumda......
paylaşacagım benden büyük ablalarım var......onların her dedigini........dinliyorum annem gibi......
çok sevdigim arkadaşlarım var....
bazen kk olmuyorlar o gün .....nerdeler diye merak ediyorum.......
çok güzel dostluklarım oldu.........
topikler açarak .......ögrenmek istediklerimi paylaşmak istediklerimi paylaşıyorum........

ve herkeside seviyorum ......sevselerde sevmeselerde.......benim için özel olanmlar ayrı tabiki sevgileri....

ve cloydum senide seviyorum biliyon dimi......Şeniz

seviyorum..........

her sabah uyandıgımda elimi yüzümü yıkamadan pc nini tuşana basıyorum........
alışkanlık yaptı ....
merak ediyorum ne topikler açıldı diye.....
geyikte çogu arkadaşın özellerini biliyoruz paylaşıyoruz acaba ne oldu diye merak ediyorum......
canım sıkıldıgında yada mutlu oldugumda......
paylaşacagım benden büyük ablalarım var......onların her dedigini........dinliyorum annem gibi......
çok sevdigim arkadaşlarım var....
bazen kk olmuyorlar o gün .....nerdeler diye merak ediyorum.......
çok güzel dostluklarım oldu.........
topikler açarak .......ögrenmek istediklerimi paylaşmak istediklerimi paylaşıyorum........

ve herkeside seviyorum ......sevselerde sevmeselerde.......benim için özel olanmlar ayrı tabiki sevgileri....

ve cloydum senide seviyorum biliyon dimi......Şeniz

bilmem mii duyguların çıkmazıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seviyorum çünküü...

saçlarım çok dökülüyordu burdan öğrendiğim tarifle dökülmesini engellediimm kaydirigubbakcemile3
kirpiklerim kısaydı uzattımm:roflol:
saç rengi konusunda kafam karıştığında hoopp topike
makyaj tekniği konusunda inanılmaz fikirler aldım opuyorumnanaktan
yemek ve pasta tarifleri...
erkekler konusunda fikirler :kedi:
çok sevdiğim arkadaşlarım var iiykide varlar Şeniz
derdim olduğunda paylaşabiliyorumm
canımın sıkkınlığını moral bozukluğumu burda atıyorumm
kkyla iiyiki tanışmışım diyebiliyorumm

KK da en sevdiğim şey diğer forumların aksine flood yasak değil:lepi::lepi::lepi:

yoksa yasak mı?:sm_confused:

Back