bu topiğin açılmasında bana ilham veren durmadan yinelen olumsuzlukların üstünde çok fazla durmamız
ve kötü olan hiç bir şeyi unutmamızdır
bu sitede her gün saatlerimizi geçiriyorsak eğer her şeye rağmen seviyoruz demektir
hafızamızı olumsuz şeylerle doldurmak yerine
neden burda olduğumuzu ve bizi burda tutan nedenleri bir kez daha hatırlatmak istedim
ben bu sitede vakit geçirmeyi seviyorum
arkadaşlıkların sanalda olsa acının ve sevincin paylaşıldığını düşünüyorum
her gün onlarca ziyaretçisinin olması ve bir çok üyesinin bulunması bu durumu doğruluyor
sevdiğimiz durumlar sevmediklerimizden çok aslında çünkü çoğumuz bu sitede vakit geçirmeyi seviyor
kesinlikle burda vakit geçirmeyi çok seviyoruz zemuszemus bu kadar çok insanın bir arada oldugu yerde mutlaka olumsuz şeyler olacaktır. güzel şeylerinin yanında bu küçük tatsızlıklar devede kulak değil anca kıl kadardır
çok haklısın heramm ŞenizŞeniz
devede kulak kalır ama biz o kulağı büyütmeyi çok seviyoruz
nedense olumsuz durumlar daha akılda kalıcı oluyor
fırsatını buluncada hemen dile getiriliyor malesef
biraz görmezsen gelici olabilsek aslında çokta sorun yapacağımız bir şey yok ama
önemli olan dediğim gibi görmezden gelmek ve bazı durumlarda sakin kalabilmek
henüz tam anlamıyla başarmış değilim birazcık daha vakit geçirmem gerekiyor bu sitede
sonra nirvanaya ulaşcam kısmetse :roflol::roflol:
Beynimiz olumsuza koşullanmış eleştiri oklarını fırlatabileceğimiz bir topik olduğu zaman mangalda kül bırakılmıyor malesef benneyaptımki
herkes bir şeylerden şikayetçi kimileri üyelerin davranışlarında kimileri hitap tarzından kimileri bozuk türkçeden yakınıp duruyor
sitede sevilmeyenler topikleri hep hit oluyor
peki bu kadar tutkunu olduğumuz her gün saatlerce internet başındayken
ayrılamadığımız bu sitenin hiç sevilesi yanı yok mudur:uhm:
evet arkadaşlar şimdi sizden bu sitede sevilmeye değer bulduğunuz ve hoşunuza giden şeyleri paylaşımları arkadaşlıkları dostluklarını kısacası sizi buraya bağlayan nedenleri yazmanızı istiyorum
birbirimizi fazlasıyla yerdik şimdi yüceltmemiz dileğiyle a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?