KK da sevilmeye deer bulduklarmz..

cloudy

en iyi koca ölü kocadır:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
3.569
5
116
İçel Mersin
Beynimiz olumsuza koşullanmış eleştiri oklarını fırlatabileceğimiz bir topik olduğu zaman mangalda kül bırakılmıyor malesef benneyaptımki

herkes bir şeylerden şikayetçi kimileri üyelerin davranışlarında kimileri hitap tarzından kimileri bozuk türkçeden yakınıp duruyor
sitede sevilmeyenler topikleri hep hit oluyor
peki bu kadar tutkunu olduğumuz her gün saatlerce internet başındayken
ayrılamadığımız bu sitenin hiç sevilesi yanı yok mudur:uhm:

evet arkadaşlar şimdi sizden bu sitede sevilmeye değer bulduğunuz ve hoşunuza giden şeyleri paylaşımları arkadaşlıkları dostluklarını kısacası sizi buraya bağlayan nedenleri yazmanızı istiyorum

birbirimizi fazlasıyla yerdik şimdi yüceltmemiz dileğiyle a.s.a.s.

kurulan dostluklar,paylaştıkça azalan sıkıntılar,paylaştıkça çoğalan mutluluklar, merak ettiğimiz konular herşey bu sitede benım vazgeçilmezim oldu boş vakitlerimin tek arkadaşı :enbuyukkk:

ben makyaj bölümüne girip yapilan makyajlara bakmayi kendimce birseyler ögrenmeyi fikir almayi cok seviyorum, tabikide eklemeyi
buraya takilmaya basladigimdan beri bir cok sey ögrendim makyaj konusunda diyebilirim

ayrica giyim kusam bölümünüde cok seviyorum, ayrica fikir oluyor giyim konusunda

ayrica okadar güzel okadar ince okadar sevimli arkadaslarim varki, girmeden edemiyorum
hatta bir iki gün gieemezsem, aman bugün vaktim var hemen kkya gireyimde yenilik neler var bakayim diyorum kendi kendime

üstelik bir cok baska konuda da fikir edip bilgi toplayabilyiorum, tartismaya girmiyorum
genelde yaptigim yorumlarda samimi oluyorum icimden ne gelirse onu yaziyorum
üstelik sevdigim insanlarla vakit gecirmek zaten hosuma gidiyor , kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum

yanımda olmasalardaa yanımda hissetttiğmmm canımmm kardeşlerimm varrr burdaaa!!!
en sıkıntılıı anlarımızda biribirimizi rahatlattığımızz,alay ettiğimiz,kızdığımızz kocaman birr ailee gibiii kk...

sevıyommmmmmmm ulennnnn opuyorumnanaktan

sevıyorum cunku
annem uzakta annem kadar sevdığım değer verdığim ablalarımdan akıl alıyorum
sevıyorum cunku
guzel dostlarımla aynı masada yemek yeme ımkanı bıle sunuyor aynı sevıncı aynı hüznü paylaşmayı yaşatıyor
sevıyorum cunku
canım sıkılınca ekşinlı konuda bütün sıkıntılarım gecıyor
sevıyorum cunku
ceyıs topıcı var
sevıyorum cunku
kk olmasa bu patronla 1 dk durmam:mymeka:
sevıyorum işte sevıyorummm :asigim:

ınsan çeşitliliğini seviyorum, çeşit insan farklı bakış açıları demek, insan burda günlük hayatta pratiğe dökebileceği şeyler öğreniyo her anlamda
eğlenceli olmasını seviyorum, gerçek hayatta her zaman neşeli insanlar bulmak kolay olmuyor çünkü

bu topiğin açılmasında bana ilham veren durmadan yinelen olumsuzlukların üstünde çok fazla durmamız
ve kötü olan hiç bir şeyi unutmamızdır
bu sitede her gün saatlerimizi geçiriyorsak eğer her şeye rağmen seviyoruz demektir
hafızamızı olumsuz şeylerle doldurmak yerine
neden burda olduğumuzu ve bizi burda tutan nedenleri bir kez daha hatırlatmak istedim

ben bu sitede vakit geçirmeyi seviyorum
arkadaşlıkların sanalda olsa acının ve sevincin paylaşıldığını düşünüyorum
her gün onlarca ziyaretçisinin olması ve bir çok üyesinin bulunması bu durumu doğruluyor
sevdiğimiz durumlar sevmediklerimizden çok aslında çünkü çoğumuz bu sitede vakit geçirmeyi seviyor

Son düzenleme:
ben iş yerinde olduğum sürecekkdaki dostlarımla saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum
açıkçası bu iş yerinde siz olmasanız ben nasıl sabahımı akşam ederim
burada yalnızım ama aslında değilim
kalabalık bi ailem var arkadaşlarım var hatta sadece sanalda kalmayan gerçek dostlarım bile var
burada olmaktan çok memnunum çünkü aradığım her şey hakkında fikir edinebiliyorum bilgi edinebiliyorum
çok canım sıkılırsa oyun oynuyorum
arkadaşlarımla geyik yapıyorum bazen derdi olanlara fikir veriyorum
herşeyi ama herşeyi burada bulabiliyorum
siz olmasanız buranın ne anlamı var :asigim:

bi derdin olduğu zaman herkesin arkanda destek olması çok güzel bişey..çevremde derdim paylaşabileceğim hiç kimsem yok burada rahat rahat paylaşabiliyorum..dahası herşeyi öğreniyorsun acıyı,sevinci.daha ne denirki:enbuyukkk:

kesinlikle burda vakit geçirmeyi çok seviyoruz zemuszemus bu kadar çok insanın bir arada oldugu yerde mutlaka olumsuz şeyler olacaktır. güzel şeylerinin yanında bu küçük tatsızlıklar devede kulak değil anca kıl kadardır

çok haklısın heramm ŞenizŞeniz
devede kulak kalır ama biz o kulağı büyütmeyi çok seviyoruz
nedense olumsuz durumlar daha akılda kalıcı oluyor
fırsatını buluncada hemen dile getiriliyor malesef
biraz görmezsen gelici olabilsek aslında çokta sorun yapacağımız bir şey yok ama
önemli olan dediğim gibi görmezden gelmek ve bazı durumlarda sakin kalabilmek
henüz tam anlamıyla başarmış değilim birazcık daha vakit geçirmem gerekiyor bu sitede
sonra nirvanaya ulaşcam kısmetse :roflol::roflol:

hayatta hiç olmadığım kadar sakinim bu sitede bazılarına öyle içimi dökmek geliyor ama boşver diyorum kapatıyorum ama çok sinir oluyorum o ayrı.

kk da kurmuş olduğum dostluklar herşeyden üst seviyede
hastalığım boyunca beni yalnız bırakmayan kk dostlarım
daha ne yazıyımki bunlar bana yetiyorda artıyorrr
iyi varsın kk

Çok güzel konu a.s. kk de ki çoğu şey bana yalnız olmadığımı hissettiriyor :1hug:bazen çevremde kimse beni anlayamazken kk de beni anlayanların olduğunu bilmek en büyük mutluluk bence. kimseyle paylaşamadığım konuları burda paylaşmak çok güzel:içelim:

burayı seviyorum opuyorumnanaktanseni seviyorum diğer arkadaşlarımı seviyorum
paylaşmayı seviyorum karşılıklı çıkarlarımız olmadan paylaşmayı seviyorum
velhasıl kk yı seviyorum opuyorumnanaktan

Evet aksi konuları okumaktan fenalık gelmişti.
Bu çok yerinde bi konu olmuş.

Önce yalnızca bilgi almaktı, sonra paylaşım oldu, sonra arkadaşlar oldu..ve sonrada dostlar..Hemde gerçek hayatta etrafımda olamayan can dostlar...

Biri bunu deseydi asla inanmazdım. ınternetten öyle can arkadaşların olacakki diye..Hadi ordan derdim..

Ama oldu...
Bir gün bile girmesem telefon edip, hayırdır neden girmedin diye soran,
Yada ertesi güne kadar bekleyip, neden haber vermedin diye fırça atan,
Bunun haricinde girmediğim için gerçekten meraklanan arkadaşlarım oldu.

Onların derdi derdim, sevinci sevincim oldu.

Çoğu umutsuzluklar umuda dönüştü...
En zor zamanlarımı burada anlatarak, arkadaşlarım, ablalarım sayesinde atlattım.
Her geçen gün daha çok arkadaş kazanıyorum.

Kazen Abiye ve Curly'ye ve sitenin kurulmasını ve devamlılığını sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.

KK'yı seviyorumopuyorumnanaktan

KK hayat,hayat KK
hayatımızda olan herşey KK da var.yalnızlığımın en büyük ilacı KK

ben bu siteye bağımlı hale geldim işim olmadığı zaman hemen oturuyorum açıyorum pc yi msn dahi açmadan kadınlar kulübünü açıyorum o kadar önemli oldu benim için çekiyo bu site insanı seviyorum bu siteyi okuduğum paylaşımlardan çok şey öğreniyorum gerektiğinde paylaşmayı da isterim yeter ki sizin bilmediğiniz benim bildiğim birşey olsun paylaşırım. şu an için bi arkadaşlığım bi dostluğum yok kimseyle ama zamanla o da olur. en güzeli kimse sizi kıskanmıyor bilgilerini saklamıyor iyi ki varsın KK :enbuyukkkpuyorumnanaktan

Sefiyomm ben burayı çok özel dostluklar kuruyorsun göremediğin zaman merak ediyorsun.
Geçen sene ameliyat olduğumda kendimi hiç yanlız hissetmedim burada nasılsın nasıl oldun diye merak edip hatırımı soran canlarım vardı.
Kendimi daha iyi hissetmeme neden oluyordu moral buluyordum sıkıntımı anlattığım zaman bana destek oluyorlardı.
Herkesi sefiyommm bu yüzden kaydirigubbakcemile3

nerdeyse kalktığımdan yatana kadar olan bütün vaktimi bu sitede geçiriyorum
çok sevdiğim arkadaşlarım var, sevincimizi üzüntümüzü paylaştığımız
canım sıkılsa anlatıp rahatlıyorum, verdikleri moralle mutlu oluyorum
iyi ki varlar diyorum görmesemde arkadaşlarımı
opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…