- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
- Konu Sahibi Meram_Kedisi
o zaman nasıl yapıyorsun az anlatta bizde öğrenelim ayıp ediyorsun şimdi bizi böyle bırakmak olmazBenimki de bana ciilvelimm diyo işve ve cilve çok önemli kızlaarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman nasıl yapıyorsun az anlatta bizde öğrenelim ayıp ediyorsun şimdi bizi böyle bırakmak olmazBenimki de bana ciilvelimm diyo işve ve cilve çok önemli kızlaarrr
Öle hemen yokkkk, azim görücez önce, sonra ustalar konuşcakMeracim engin bilgilerin varsa bilelim
Benimki de bana ciilvelimm diyo işve ve cilve çok önemli kızlaarrr
ve şimdi bebeğinniz olacak ay çok güzel :) Allah analı babalı büyütsünbenim eşime yaptığım tek cilve bebek sesiyle konuşma ama işe yaradığı söylenemez. oda bebek sesiyle karşılık veriyor olay bitiyor. sıkıcı demi ..
benim eşime yaptığım tek cilve bebek sesiyle konuşma ama işe yaradığı söylenemez. oda bebek sesiyle karşılık veriyor olay bitiyor. sıkıcı demi ..
Aminnnnnnnn ve sağlıklı bideve şimdi bebeğinniz olacak ay çok güzel :) Allah analı babalı büyütsün
amin canım sağol .. :)ve şimdi bebeğinniz olacak ay çok güzel :) Allah analı babalı büyütsün
Öle hemen yokkkk, azim görücez önce, sonra ustalar konuşcak
ayy bırakır mıyımm azıcık çıtlatırımmo zaman nasıl yapıyorsun az anlatta bizde öğrenelim ayıp ediyorsun şimdi bizi böyle bırakmak olmaz
ayy bırakır mıyımm azıcık çıtlatırımm
Benimki bana cok düskündür ne zaman cilvelensem etrafımda daha da dört dönerr dısarda toplu tasıma araçlarında sıkısık ve dip dibeysek sallandıkca yüzümü yüzüne yaklastırır farketmemis gibi yaparımm yanii dudaklarımıı :) bazen ayy cok sıcak der azıcık saçlarımı geriye atar boynumu ıslatırımm,südyen askısını düzeltiyo gibi yaparım gidipp aa askım çikolata kalmıs dudağının kenarında dur alayım der ordan öperim vs vs bii kaçı yani
Odun erkek fark yapmaz, hormon seviyesi yeterli olan her erkekte işe yarayacak şeyleri yazıcaz zatenyalnız odun erkeklerde de işe yarıyormu ? ben değişik bi hareket yapsam eşim noluyo lan derse sinirlenirim..
çookk işe yarıyoo emin ollbunlar süperdi gerçekten ağzım açık okudum not ettim bir yere sevgilim olunca uygulucam
erkek erkektir sıkıntı yok diyosunOdun erkek fark yapmaz, hormon seviyesi yeterli olan her erkekte işe yarayacak şeyleri yazıcaz zaten