kk bağımlılık yaptı pc başından kalkamıyorum diyenler...

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
kızlar bayaadır üyeyim siteye ama özellikle bu aralar bağımlılık yaptı resmen. pc açar açmaz msn ve kkyı direk açıyorum. nedir bu bağımlılığın adı? :)))))))))

:85::84:

Son düzenleme:
ders çalışmam lazım sabahın köründe ne işim var burda benimmm :18:

kpssyi kazanmazsam sorumlusu sensin kk

ders çalışmam lazım sabahın köründe ne işim var burda benimmm :18:

kpssyi kazanmazsam sorumlusu sensin kk

helede ben, ders çalışmam gerekirken siteyle tanıştım tanışalı, en büyük kk başka büyük yok. sabah kalkar kalmaz, kahvemi demledim, ve sitede habire gezintideyim.site sakinlerine: iyi ki varsiniz

en içten selamlarımla

Pazı beni bekliyor gel pişir beni diye ben buradayım halaaa amannnn beklesin biraz daha suyun içinde yüzsün azcuk ....

Çin e sevkiyatım var. haber vericem adamlara para gönderecekler .. bense tatlı tariflerine bakıyorum

hepiniz süpersiniz yaaa.. yalnız değilmişim :))) benim de aöf sınavlarım yaklaşıyor ama hala buradayım kopamıyorum

Mesajın gönderilme saatine bakmanız yeterli olacaktır hanımlar fazla söze gerek yok sanırım

valla ygs yaklaşıyo ama ben oturdum mu kalkamıyorum kalksam aklım kalıyo cevap verdilermi acaba diye :/ napcamı şaşırdım ama yinede

gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.kafayı yemezsem iyi..................

gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.kafayı yemezsem iyi..................

aynen ben de ya....saat keç oldu hala burdayım yatmaya niyetim yok...çok fena bağımlılık yaptı...ama burayı keşfettiğim için çok memnunum...çünkü bu ara çok yalnız hissediyorum kendimi...kendimi oyalıyorum....

kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…