Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kk bağımlılık yaptı pc başından kalkamıyorum diyenler...
kızlar bayaadır üyeyim siteye ama özellikle bu aralar bağımlılık yaptı resmen. pc açar açmaz msn ve kkyı direk açıyorum. nedir bu bağımlılığın adı? :)))))))))
helede ben, ders çalışmam gerekirken siteyle tanıştım tanışalı, en büyük kk başka büyük yok. sabah kalkar kalmaz, kahvemi demledim, ve sitede habire gezintideyim.site sakinlerine: iyi ki varsiniz
gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.kafayı yemezsem iyi..................
gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.kafayı yemezsem iyi..................
aynen ben de ya....saat keç oldu hala burdayım yatmaya niyetim yok...çok fena bağımlılık yaptı...ama burayı keşfettiğim için çok memnunum...çünkü bu ara çok yalnız hissediyorum kendimi...kendimi oyalıyorum....