kk bağımlılık yaptı pc başından kalkamıyorum diyenler...

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
kızlar bayaadır üyeyim siteye ama özellikle bu aralar bağımlılık yaptı resmen. pc açar açmaz msn ve kkyı direk açıyorum. nedir bu bağımlılığın adı? :)))))))))

:KK64::KK66::85::84:En Büyük KK

Son düzenleme:
ders çalışmam lazım sabahın köründe ne işim var burda benimmm :18:

kpssyi kazanmazsam sorumlusu sensin kk
:KK4:

ders çalışmam lazım sabahın köründe ne işim var burda benimmm :18:

kpssyi kazanmazsam sorumlusu sensin kk
:KK4:

helede ben, ders çalışmam gerekirken siteyle tanıştım tanışalı, en büyük kk başka büyük yok. sabah kalkar kalmaz, kahvemi demledim, ve sitede habire gezintideyim:nazar:.site sakinlerine: iyi ki varsiniz:KK71:

en içten selamlarımla
:KK55:

Çin e sevkiyatım var. haber vericem adamlara para gönderecekler .. bense tatlı tariflerine bakıyorum :KK37::KK53:

hepiniz süpersiniz yaaa.. yalnız değilmişim :))) benim de aöf sınavlarım yaklaşıyor ama hala buradayım kopamıyorum :KK53::KK53:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Mesajın gönderilme saatine bakmanız yeterli olacaktır hanımlar fazla söze gerek yok sanırım :KK60:

valla ygs yaklaşıyo ama ben oturdum mu kalkamıyorum kalksam aklım kalıyo cevap verdilermi acaba diye :/ napcamı şaşırdım ama yinede En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.:KK60:kafayı yemezsem iyi..................:KK59:

gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.:KK60:kafayı yemezsem iyi..................:KK59:

aynen ben de ya....saat keç oldu hala burdayım yatmaya niyetim yok...çok fena bağımlılık yaptı...ama burayı keşfettiğim için çok memnunum...çünkü bu ara çok yalnız hissediyorum kendimi...kendimi oyalıyorum....:KK24:

kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr

X