arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 2 ay sonra düğünüm var ve tabii ki kına gecem.
bunun için sizden mekan önerisi rice ediyorum. yani güzel şirin cafe tarzı bir yer olabilir, yeter ki içinde ben kendim ikram yapabiliyim.
önerilerinizi bekliyorum, yardımlarınız benim için çok önemli arkadaşlar, en kısa sürede çözmem gerek bu sorunu!!!
canım zeytinburnunda bulvar caddesinin sonunda istasyona yakın unbeyaz cafe var güllüoğlu pastanesinin üst katında..terası da var çok hoş bi yer doğumgünü kutlamaları kına geceleri falan yapılıyomuş internete yaz unbeyaz cafe diye sitesine gir orda fotoğrafları var..
bana zeytinburnu ve cevizlibağ yakınlarında kına için bi yer lazım. arkadaşın dediği gibi ikramı kendim yapabileceğim. unbeyaz cafe dışında bildiğiniz bi yer varsa ve beni bilgilendirirseniz çok ama çok seviniiriim. Şimdiden teşekkürler...
bana zeytinburnu ve cevizlibağ yakınlarında kına için bi yer lazım. arkadaşın dediği gibi ikramı kendim yapabileceğim. unbeyaz cafe dışında bildiğiniz bi yer varsa ve beni bilgilendirirseniz çok ama çok seviniiriim. Şimdiden teşekkürler...
bakırköy incirli caddesinde madonun hemen yanında hacı sayid var.ben orayı tuttum.. salon 80 kişilik.kişibaşı 10 lira.menümde 2 tatlı kuru pasta 2 tuzlu kuru pasta 2 minik pizza mesrubat snırsız cay ve su var. istersen sadece salonu da tutabilirsiniz demişlerdi. bilgin olsun cnm.
çok teşekkür ederim canm yardımcı olduğun için. ama kına için evime daha yakın bi yer bakıyorum. nişanım otelde olmuştu yemekli ve evime uzaktı. şimdi kınayı da çok abartmak istemiyorum. evime yakın sade bi yer de olsa da farketmez benim için. yeter ki bahsettiğim kadar kişiyi alacak bir büyüklükte olsun. önerilerinizi bekliyorumm
bakırköy incirli caddesinde madonun hemen yanında hacı sayid var.ben orayı tuttum.. salon 80 kişilik.kişibaşı 10 lira.menümde 2 tatlı kuru pasta 2 tuzlu kuru pasta 2 minik pizza mesrubat snırsız cay ve su var. istersen sadece salonu da tutabilirsiniz demişlerdi. bilgin olsun cnm.