Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızzlar gelinbaşı için taç mı ciçek mi sizce ???

m_ucizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
681
1
96
İstanbul
ben çiçek olsun ıstıyorum nişanlım çiçek basit duruyo taç yaptır dıyo sempatiksalakcinni
sizlerın de fıkrını alayımmm :hulya:

sen kendini nası güzel ve mutlu hissediceksen öle olsun bence

kesınlıkle taç ,

iki düğünüm oldu ıkısınde de taçlı model yaptırdım :)

ben çiçek olsun ıstıyorum nişanlım çiçek basit duruyo taç yaptır dıyo sempatiksalakcinni

çiçekte güzel ama tac ın modası tekrar geri gelmiş kuaförümün dediğine göre.tac bambaşka hani olur ya prenses gibi olmak istersin o tac ta bu isteğini tamamlayan bir unsur gibi:) bilmem anlatabildimmi...

benimkide büyük bi ihtimal tac olur....severim pırıltılı taşlı gösterişli şeyleri..:)

mucizem bence çiçek annem taç al diyip duruyor ama ben kendime hiç yakıştıramadım o yüzden kısmetse çiçek kullanıcam sende hangisini kendine yakıştırıyorsan onu kullan cnm

Taç çok şık duruyo tabi ama kendine ne yakıştırıyosan onu takmalısın .

kesinlikle taç
ben çiçek taktırmıştım sonradan çok pişman oldum
taç sadece gelinlere özel oluyor çünkii

ya bende tacı çok beğeniyorum birde saçımı açık yaptırmayı düşünüyorum amaa gelinlikçim de taç klasikleşti çiçek daha hoş dedi:umursamaz: genede kafam karışık heralde tacı tercih edicem...

mrb. benımde düünüm temmuzda 2 düünüm olucak ıkısındede tac takıcam.. taç daha gusel duruoo bncee prenses gıbı oluo gelınler ama gene senın kararınn...:asigim:

benim iki düğünüm olacak gelinlikçi de çiçek beğenemediğim için taç hediye ettiler ama çiçak de alacağım canım..taç düşünnmüyordum aslında ama..ikinci düğünde de taç olabilir.. ikisini de deneyeceğim yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…