- 18 Eylül 2024
- 422
- 150
- 26
- Konu Sahibi sharkliertyu
Benim kesem sol tarafta sol kaşık ağrısı yaşarım hep soldan bakılır ultrasona kız mı acaba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ay nereden yumurtlayıp hamile kaldiysanız bebek o yumurtaya yakın oluşuyor. İlk oğlum sağ tarafimdaydı muhtemelen sağ yumurtam döllenmişti. Yine oğlum olacak ama bunda da sol yumurtalığımda batmayla belirtim olmuştu bence alakası yokBenim kesem sol tarafta sol kaşık ağrısı yaşarım hep soldan bakılır ultrasona kız mı acaba :)
Ya teoriler bitmiyor ki cinsiyette yok kese şekli yok sağ sol takvimler :) bir öğrenseydim cimsiyetiO ay nereden yumurtlayıp hamile kaldiysanız bebek o yumurtaya yakın oluşuyor. İlk oğlum sağ tarafimdaydı muhtemelen sağ yumurtam döllenmişti. Yine oğlum olacak ama bunda da sol yumurtalığımda batmayla belirtim olmuştu bence alakası yok
Valla bir diğer beni şaşırtan şey de şu oldu ilk gebeliğimde cildim saçım çok güzeldi daha rahattım. Şimdikinde 1 gün iyiysem şükrediyorum kusmaktan bihal oldum, saçlarım dökülüyor, cildim kurudu yani kız olmalıydı bütün bunlara göre ama ultrasonda pipiyi gördük Allah'ım sağlık versin başka bir şey istemem.Ya teoriler bitmiyor ki cinsiyette yok kese şekli yok sağ sol takvimler :) bir öğrenseydim cimsiyeti
Kaç haftalıksınız ? Süpriz yapmaz umarımValla bir diğer beni şaşırtan şey de şu oldu ilk gebeliğimde cildim saçım çok güzeldi daha rahattım. Şimdikinde 1 gün iyiysem şükrediyorum kusmaktan bihal oldum, saçlarım dökülüyor, cildim kurudu yani kız olmalıydı bütün bunlara göre ama ultrasonda pipiyi gördük Allah'ım sağlık versin başka bir şey istemem.
:) ya aslında hiçbir önemi yok ilk çocuk her iki cimsiyettende olur Rabbim neyi nasip ettiyse o, ama bilmiyorum hamileliğin tek meraklı yönü bu sanırım ama haklısınız fazla sorgulamamak lazımCinsiyet takıntınız tahmini ne zaman biter. Buna benzer 4e yakın konu açmışsınız elbet öğreneceksiniz sakin olun :) hissiyatınız ne yöndeyse o da doğru çıkabiliyor. Ben direkt kız hissettim mesela. Öğrendiğimde de şaşırmadım
Şu an 15 ama 12'de gördük ve bayağı bariz belliydi üç farklı Dr teyitli bir de erkekten kıza değişen pek olmuyor testis hemen belli ediyor kendini ama olur da sürpriz olursa da hiç fark etmez bizim için.Kaç haftalıksınız ? Süpriz yapmaz umarım
Haklısınız hepimizin bebişi sağlıklı olsun sağsalim doğsun Rabbim tüm hamilelere yardım etsinCinsiyeti boşver bol bol dua et sağlıklı olsun detaylısı tarama testleri tertemiz çıksın diye. Bunlar daha önemli cinsiyetten inan
Ayy hadi bakalım hayırlısı olsunŞu an 15 ama 12'de gördük ve bayağı bariz belliydi üç farklı Dr teyitli bir de erkekten kıza değişen pek olmuyor testis hemen belli ediyor kendini ama olur da sürpriz olursa da hiç fark etmez bizim için.