• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızm çok çekingen ve ürkek:(

firefly38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
180
3
116
Merhabalar ,

38 aylık bir kızım var.Çok zeki ve duygusal bir çocuk.Babasıda bende evde asla sesimizi yükseltmeyiz.kızımla İlgilenmek için 3 senedir işime ara verdim.Aslında çokta sıkıntı edilecek bir durumu yok ama yaşıtlarından hatta yaşça kendinden küçük çocuklardan çekiniyor daha doğrusu onlar vurduğunda korkulu gözlerle bakıp bana koşuyor sende vur kızım diyorum ama vurmak istemiyor.Bu durum çok canımı sıkıyor.Ben otoriter bir anneyim.Acaba diyorum kızımı doğru yetiştreyim derken onu bu hale ben mi getiriyorum:(( Ne yapmam lazım bilemiyorum?Bu tip sıkıntu yaşayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var....

ayni sorunu bende yasiyorum benim kizim 4 yasinda ve kendinden bile yas olarak kücüklerden tuhaf bir hareket yapsinlar hemen korkuyor , cocuk pikologuna onu götürmeyi bilene düsünüyorum.
Babasiyla vakit gecirmeyi cok seviyor bende haliyle ilgileniyorum boya boyamayi resim cizmeyi seviyor , disariya cikartmakta zorlaniyorum her zaman cikmak istemiyor biraz sorunlu..

Back