Kızlık Zarıyla İlgili Yardım

Doktora götürmek istemesi sanırım birşeyler olduysa evlilik olaylarını daha ciddi düşünmek ve erkene çekmek. Yada bilmiyorum güvenmiyor belki de. İnan beynim çalışmıyor bu noktada. Keşke ben de sizin gibi davransaydım dokundurmasaydım kendime. Hem onun bana hem benim kendime saygım olurdu bu konuda

Şu dakikadan sonra bekaretinden illa emin olmak istiyosan bi doktora git. Onun haricinde kendini bu kadar paralama, erkek arkadaşına da fazla yüklenme çünkü karşılıklı yapılmış bi şey, tek tarafa yükleyip onu da sıkma. Dediğim gibi ben bozulduğunu zannetmiyorum. Olduysa bile öyle bi şey hayatın sonu değil. Bi sürü insan var böyle benim çevremde de olmak üzere.

Yaw bunun yırtılması okadar kolay değil boşuna evham yapma :halay:
Millet aylarca uğraşıyor öyle kolay mı o iş:deli:
Sıkıntı yapma çok zor çok zedelenmiş o:bicak:

Şu dakikadan sonra bekaretinden illa emin olmak istiyosan bi doktora git. Onun haricinde kendini bu kadar paralama, erkek arkadaşına da fazla yüklenme çünkü karşılıklı yapılmış bi şey, tek tarafa yükleyip onu da sıkma. Dediğim gibi ben bozulduğunu zannetmiyorum. Olduysa bile öyle bi şey hayatın sonu değil. Bi sürü insan var böyle benim çevremde de olmak üzere.
Evet değiştirmeye gücüm de yok zaten olduysa

Yaw bunun yırtılması okadar kolay değil boşuna evham yapma :halay:
Millet aylarca uğraşıyor öyle kolay mı o iş:deli:
Sıkıntı yapma çok zor çok zedelenmiş o:bicak:
Ya kolay değil mi bilmiyorum baya birşey yaşadık. Ben baskı hissediyordum biraz girince durduruyordum ama olan olmuş galiba.

Yasadigin birlikteliklerden sonra kan geliyomuydu hic eger vajinaya baktiginde yarim ay seklinde olan yer iki kenardan yada bir kenardan kesik gibi gozukuyosa yirtilmis oluyo kuzum malesef

Yasadigin birlikteliklerden sonra kan geliyomuydu hic eger vajinaya baktiginde yarim ay seklinde olan yer iki kenardan yada bir kenardan kesik gibi gozukuyosa yirtilmis oluyo kuzum malesef
Evet bir iki degasında kan oldu ama tuvalette peçeteye silince az miktar. Tekrar ni bakayım dediğin şekilde mi diye. Ama gördüğüm kadarıyla yırtılmış gibi. İnternetteki fotoğraflara bakınca

Evet bir iki degasında kan oldu ama tuvalette peçeteye silince az miktar. Tekrar ni bakayım dediğin şekilde mi diye. Ama gördüğüm kadarıyla yırtılmış gibi. İnternetteki fotoğraflara bakınca
Zaten her insanin adet kani gibi kanamasi olmuyo cnm cogu kadinda az miktar oluyo eger girise baski uygulandiysa bozulmustur giriste cunki ben evlenmeden once cok arastirdim daha once birlikteligim olmamisti ama esnek kizlik zarindan cok korkuyodum ya kanamam olmassa die esim onem veren biri cunki aynayla baktigimda yarim ay seklinde giristeydi nette baktigim kizlik zari cesitlerinden biriydi evlendikten sonra bi bakim dedim yarim ay olan yer iki yerinden yirtilmisti o zmn anladim o gordugum seyin kizlik zari oldugunu

Zaten her insanin adet kani gibi kanamasi olmuyo cnm cogu kadinda az miktar oluyo eger girise baski uygulandiysa bozulmustur giriste cunki ben evlenmeden once cok arastirdim daha once birlikteligim olmamisti ama esnek kizlik zarindan cok korkuyodum ya kanamam olmassa die esim onem veren biri cunki aynayla baktigimda yarim ay seklinde giristeydi nette baktigim kizlik zari cesitlerinden biriydi evlendikten sonra bi bakim dedim yarim ay olan yer iki yerinden yirtilmisti o zmn anladim o gordugum seyin kizlik zari oldugunu
Keşke baştan baksaydım da anlasaydım ben de. Yani bilmiyorum olmamasını tercih ederdim psikolojim biraz bozuldu ama bunu karşımdaki insana yansıtmamam lazım biliyorum. Konuyu zaten biliyor. Kendisi sorun edecekse bunu söyler. Sorun ederse de biter zaten. Ne yaşadıysam onunla yaşadım ben kendimden eminim. Keşke yapmasaydım ama oldu. Zaman ne gösterecek bakalım. Atlatırım umarın

Keşke baştan baksaydım da anlasaydım ben de. Yani bilmiyorum olmamasını tercih ederdim psikolojim biraz bozuldu ama bunu karşımdaki insana yansıtmamam lazım biliyorum. Konuyu zaten biliyor. Kendisi sorun edecekse bunu söyler. Sorun ederse de biter zaten. Ne yaşadıysam onunla yaşadım ben kendimden eminim. Keşke yapmasaydım ama oldu. Zaman ne gösterecek bakalım. Atlatırım umarın
Hersey icin hayirlisi kuzum olan olmus zaten ama gene ilk gercek birlikteliginde kanaman olucagini zannediyorum tam birlesme farkli cunki suan hafif bozulma oldugunu dusunuyorum

Kimin de bir kaç damla gelir kiminle daha fazla.ben de damla damla olmuştu.sizinde ilişkinız olmuş gibi gözüküyor

Kınamak için ya da ahlak bekçiliği için yazmıyorum öncelikle onu belirteyim.

Ama onunla evlenmek istiyorum o olmazsa da evlenmem diyorsun madem sevdiğin adamla sevişiyorsun,
her şey güzel de zarın gitmesi neden bu kadar sarsıyor?

Yani bir tuhaf durumun ortasındasın kabul et.

Senin psikolojine sahip olanlar genelde ilişkisine güvenmez, zarını koruyup her haltı yiyerek kendini
eşi olacak kişiye ak pak gösterme niyetinde olur.

Ee senin niyetin bu değilse tasan ne?
İnan ki anlamadım.

Haaa inanç bla bla hiç deme o daha komik olur.

Kınamak için ya da ahlak bekçiliği için yazmıyorum öncelikle onu belirteyim.

Ama onunla evlenmek istiyorum o olmazsa da evlenmem diyorsun madem sevdiğin adamla sevişiyorsun,
her şey güzel de zarın gitmesi neden bu kadar sarsıyor?

Yani bir tuhaf durumun ortasındasın kabul et.

Senin psikolojine sahip olanlar genelde ilişkisine güvenmez, zarını koruyup her haltı yiyerek kendini
eşi olacak kişiye ak pak gösterme niyetinde olur.

Ee senin niyetin bu değilse tasan ne?
İnan ki anlamadım.

Haaa inanç bla bla hiç deme o daha komik olur.
Söylediklerin doğru yani insan gelecekte bi sıkıntı yaşamamak için koruyor kendini ama benimki biraz garip bir psikoloji. Yani tamamen özel şeyler evlenince yaşanmalıydı. İnsanların hayalleri vardır ya öyle birşey sanırım.
Ben karşımdaki insanla mutluyum o da benimle olduğu sürece bir sorun yok. Ama bu benim kendimle ilgili bir meselem. Ben de işin içinden çıkabilmiş değilim. Ama yazılanlarla ve sevdiğim insanın desteğiyle biraz daha iyi hissediyorum. Olan oldu hayat devam ediyor.

Back