Kızlık zarıyla ilgili yardım

Ysmnbrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
4
0
1
30
Merhaba... 22 yaşında bir kızım ve 1 ay içinde nişanlanacagim. Fakat evlilikle ilgili korkularım var özellikle ilk geceyle alakalı. Canım çok yanar mı kanama çok olurmu ve hepsinden daha kötüsü ya kanamam olmazsa bunlardan çok korkuyorum. Korkularıma alakalı doktora gitmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Fakat cekiniyorum. Daha önce bu konuyla alakalı doktora giden var mı? Yaklaşımları nasıl? Açıkçası kendimden emin olsamda kızlık zarımida kontrol ettirmek istiyorum. Dediğim gibi çekiniyorum. İzmirde yaşıyorum. Önerebileceğiniz bi doktor var mıdır?

Merhaba... 22 yaşında bir kızım ve 1 ay içinde nişanlanacagim. Fakat evlilikle ilgili korkularım var özellikle ilk geceyle alakalı. Canım çok yanar mı kanama çok olurmu ve hepsinden daha kötüsü ya kanamam olmazsa bunlardan çok korkuyorum. Korkularıma alakalı doktora gitmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Fakat cekiniyorum. Daha önce bu konuyla alakalı doktora giden var mı? Yaklaşımları nasıl? Açıkçası kendimden emin olsamda kızlık zarımida kontrol ettirmek istiyorum. Dediğim gibi çekiniyorum. İzmirde yaşıyorum. Önerebileceğiniz bi doktor var mıdır?

Kanamanın olmamasını sorun edecek bir nişanlınız mı var. Benim oldukça muhafazakar bir tanıdığımda kanama olmamıştı. Eşi de bunu hiç sorun etmedi. Ben nerden biliyorum? Muhafazakar kesimde bu sorun oluyor mu olmuyor mu tartışmamızda ortaya çıkmıştı. Mühim olan nişanlınız ile aranızdaki anlayış ve güven.

Kendinden şüphe etmiyorsun dr a kontrol ettirmek istiyorsun durup dururken ne ilginç :işsiz:kızlığinda sorun olmasa bile kanamayabilir off off

içiniz rahat etmesi açısından kontrol ettirebilirsiniz. benim ilk gece ilişkiye giremedik kontrol ettirdim. doktor hiç bişey sokmadan dışardan bakıyo.

Kanamanın olmamasını sorun edecek bir nişanlınız mı var. Benim oldukça muhafazakar bir tanıdığımda kanama olmamıştı. Eşi de bunu hiç sorun etmedi. Ben nerden biliyorum? Muhafazakar kesimde bu sorun oluyor mu olmuyor mu tartışmamızda ortaya çıkmıştı. Mühim olan nişanlınız ile aranızdaki anlayış ve güven.
Ben bu korkularımı nişanlımla paylaştım belki azalmasında yardımcı olur diye. Kendisi kan görmeye dayanamaz. 2 3 damla için yerlerden toplamıyim seni diye şakayla karışık nabzını ölçtüm. Buna rağmen ben o 2 3 damlayı göreyim bayılsamda olur dedi. Bu yüzden korkum azalmak yerine daha fazla arttı.

Bunları çok düşünürsen daha da gerilirsin.
İllaki ilk gece tek seferde olucak diye bişiy yok bukadar çok olumsuz düşünürsen de yapamazsınız zaten. Biraz acı var ama girdikten sonrası tarifsiz.. O acı zevke dönüşüyo.sakin olman yeterli. Ayrıca bende de kanama olmadı hafif bi pembelik vardı lavaboya gidio kontrol ettiğimde. bünyeye göre değişir bu yanii

Bunları çok düşünürsen daha da gerilirsin.
İllaki ilk gece tek seferde olucak diye bişiy yok bukadar çok olumsuz düşünürsen de yapamazsınız zaten. Biraz acı var ama girdikten sonrası tarifsiz.. O acı zevke dönüşüyo.sakin olman yeterli. Ayrıca bende de kanama olmadı hafif bi pembelik vardı lavaboya gidio kontrol ettiğimde. bünyeye göre değişir bu yanii
Malum toplumumuzda ilk gece efsaneleri pekde iç açıcı değil. Dayanılmaz sancılar durmayan kanamalar yada hiç kanama olmaması eşinin doktora gitmeye zorlaması bunlar anlatıldı genellikle. Ağrılara bi şekilde katlanilsada Kanamanın olmamasından dolayı eşimin bana inanmamasi gibi düşünceler tedirgin ediyo beni çoğunlukla.

Sen kendine güven ve bunları hiç düşünme eşine tedirginliğini belli etme, herşey güzel olucak

Back