• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarının vajinadan sarkması?

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
31
arkadaşlar doğumuma bir kaç ay kala vajina temizliğinde elime et parçaları geliyordu ama sabit şekilde orda duruyordu doğumdan bükaç ay sonra fazlalaştı bugün doktora gittim ve kızlık zarı yırtılmış sarkmış dedi küçük bü operasyonla alıncak dedi ama bana 1500 gibi bir rakam çıkardı devlet hastanesinde bunun ameliyatını yapıyorlar mı bilgisi olan varmı? Lütfenn

Demek ki kızlık zarının kanamasının tek sebebi yanlış cinsel ilişki. Lastik gibi bir şey baksana.

Sizi çok mu rahatsız ediyor?

çok tuhaf ilk defa böyle bişey duyuyorum.. özellikle fazlalaşması normal değil bence başka doktorlara da git araştırma hastanelerine görün istersen.

arkadaşlar doğumuma bir kaç ay kala vajina temizliğinde elime et parçaları geliyordu ama sabit şekilde orda duruyordu doğumdan bükaç ay sonra fazlalaştı bugün doktora gittim ve kızlık zarı yırtılmış sarkmış dedi küçük bü operasyonla alıncak dedi ama bana 1500 gibi bir rakam çıkardı devlet hastanesinde bunun ameliyatını yapıyorlar mı bilgisi olan varmı? Lütfenn
Canım başka bir doktora daha mınsorsan? Kızlık zarı vajinanın girişinde ortası delik bir zar ve küçük yani büyümesi sarkması bana pek anlamlı gelmedi.. kaç yıllık evlisin? Bunca zaman sarkma yapmadan nasıl doğumda yapmış sonuçta ilişkiye giriyorsun ve orası tahriş olduğu için bile şişmeliydi(doğum öncesinden bahesdiyorum) bence başka doktora görün iç dudak olmasın bu bahsettiğin şey. O çünkü sarkma yapar aşağıya doğru olur. Bence iyi araştır derim.

Demek ki kızlık zarının kanamasının tek sebebi yanlış cinsel ilişki. Lastik gibi bir şey baksana.

Sizi çok mu rahatsız ediyor?
Kızlık zarı girişte olur bazı kadınlarda elastik özelliği vardır ve geridedir sadece doğumda yırtılır (normal doğum) bu kadınlarda ilişkide kanama olmaz. Girişte olanların en ufak bir darbeyle bile yırtılması gerçekleşir çok ince bir yapıdır çoğu bebekte/çocukta dışardan bakıldığında gözle de görülür sarkması bana ilginç geldi. Yani sarkcak olsa ilişkiden sonra sarkma yapar çünkü girişte her ilişkide zar tahriş olur şişer ne bileyim deri semptomları gibi olur. Çok saşırdım gerçekten iç dudak gibi geldi bana ama doktor zar demiş anlamadım gerçekten

Nasıl bir operasyonmuş bu? Lazerse iyi hemen ayaklanırsınız ama cerrahiyse bilemiyorum.

Arkadaşlar doktor doğumda kızlık zarımın yırtılmış olduğunu söyledi bende anlamadım ama çok rahatsız rdiyor :(

Back