- 5 Ağustos 2020
- 97
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayallerneler677
Bilgi sahibi olmak isteyen varsa sorabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde acı olmaz diyorlar kaç dakika sürüyorBen de şu an bilmiyorum kanama olacak mı olmayacak mı fakat dikerken baya acıyor çok değişik bir his
Doktora dedim dikerken acıyor diye fazla uyuşturunca da tutmuyor dedi az vermiş anesteziyi 25 dakika sürüyor afedersin ama resmen kalın bir iplikle ... içini dikiyorlar, benim bacaklarım titredi o an çok terledimNormalde acı olmaz diyorlar kaç dakika sürüyor
Yok artık yaDoktora dedim dikerken acıyor diye fazla uyuşturunca da tutmuyor dedi az vermiş anesteziyi 25 dakika sürüyor afedersin ama resmen kalın bir iplikle ... içini dikiyorlar, benim bacaklarım titredi o an çok terledim
Baya zorlu bir süreçYok artık yaMune
Şikayet ettim amaYok artık yaMune
Biz ona vajina, genital bolge yada ozel bolge vs vs diyoruz anlatirken.Doktora dedim dikerken acıyor diye fazla uyuşturunca da tutmuyor dedi az vermiş anesteziyi 25 dakika sürüyor afedersin ama resmen kalın bir iplikle ... içini dikiyorlar, benim bacaklarım titredi o an çok terledim
Biz ona vajina, genital bolge yada ozel bolge vs vs diyoruz anlatirken.
[/QUO
Tamam
Doktora dedim dikerken acıyor diye fazla uyuşturunca da tutmuyor dedi az vermiş anesteziyi 25 dakika sürüyor afedersin ama resmen kalın bir iplikle ... içini dikiyorlar, benim bacaklarım titredi o an çok terledim